začíná líbit pánové.Už jste mne to naučili

Čau všem na foru a nedělejte ze mne odstrašující příklad už to nevidím ani
neslyším

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
By ma zaujímalo, čo myslíte pod ručným štartovaním... Ved aj ja to nahadzujem rukou a nie nohouPavelZ píše:Tata mel 3-kolovou 350 a mela rucni startovani. Couvalo se s ni tak, ze se motor nahodil "obracene".Ciernygepard píše:Mechanické štartovanie mali len 175 a 250, všetky 350-ky mali štartovanie na dynamoštartér, či už štvorkolové, alebo troj
Ciernygepard píše:Tak to si mal ručné štartovanie, ale pokiaľ ma znalosti nemýlia, tak to u 350 nebolo. Ako vyskytnúť sa to mohlo, lebo velorex bol handmade a skúšali rozne čudá, ale normálne mali dynamoštartér a ten mal páčku pod sedadlom. Zatlačiť dole a motor naskočil, potiahnuť nahor a naskočil opačne. A rýchlosti sú 4 vpred a 4 vzad
Ten co jsem restauroval v práci ( už jsem to tu psal) byla 250 a kvalty to mělo 4 .PavelZ píše:Tak to muze byt generacni rozdil. Uz sem v clancich nasel, ze ze zacatku mely 350 rucni spousteni a pak dynamospoustec. A ten s tim rucnim spoustenim mel aspon podle me pameti jen 3 kvalty. Ale to sem zatim nikde neoveril.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |