Moja nová láska
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Moja nová láska
Už dlhší ćas sa tu na fóre takmer nevyskytujem. je to tak trochu spôsobené mojim novým koníčkom, respektíve konečne naplnením snom. Zakúpil som totiž velorex a je na ňom kopec práce. Je to pekelná mašinka, ale ako jeden velorexák povedal, napadnutá hubou zvanou Domáci kutil. Takže nexia je teraz mimo záujmu, za čo sa jej ospravedlňujem a sľubujem, že ju zoberiem na opravu korózie ako malé odškodnenie
- Reklama
- Blue Lanos
v TN bol minulu sobotu zraz veteranov a bol tam ten starsi co bol aj vo filme severny vietor je kruty
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
len toto bude citat pan Vazoun ten ti da s tym vole uvidisJRD McLAREN píše:...VRCHNI PRCHII...Blue Lanos píše:v TN bol minulu sobotu zraz veteranov a bol tam ten starsi co bol aj vo filme severny vietor je kruty
..vole..
...mohli by ste do me strcit
http://www.cardomain.com/id/27101976
Blue Lanos píše:len toto bude citat pan Vazoun ten ti da s tym vole uvidisJRD McLAREN píše:...VRCHNI PRCHII...Blue Lanos píše:v TN bol minulu sobotu zraz veteranov a bol tam ten starsi co bol aj vo filme severny vietor je kruty
..vole..
....ten neublíží, ten leští
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
ten neleští - tenhle pouze škrábeV.Brousek píše:Blue Lanos píše:len toto bude citat pan Vazoun ten ti da s tym vole uvidisJRD McLAREN píše: ...VRCHNI PRCHII...
..vole..
....ten neublíží, ten leští
Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
-
Re: Moja nová láska
[quote="Ciernygepard"]Už dlhší ćas sa tu na fóre takmer nevyskytujem. je to tak trochu spôsobené mojim novým koníčkom, respektíve konečne naplnením snom. Zakúpil som totiž velorex a je na ňom kopec práce. Je to pekelná mašinka, ale ako jeden velorexák povedal, napadnutá hubou zvanou Domáci kutil. Takže nexia je teraz mimo záujmu, za čo sa jej ospravedlňujem a sľubujem, že ju zoberiem na opravu korózie ako malé odškodnenie
Jako pamětníka jsi mě tedy kamarat dostal... Velo je super i když se na něm ten Domácí kutil pěkně vyřádil. Od dnešního dne se v Matízkovi přeci jen cítím bezpečněji
Jako pamětníka jsi mě tedy kamarat dostal... Velo je super i když se na něm ten Domácí kutil pěkně vyřádil. Od dnešního dne se v Matízkovi přeci jen cítím bezpečněji
To je paráda ......
Taky jsem kdysi generálkoval Velouše , tříkolovýho , ale bylo to ve firmě a byl majitelky jako reklama na potahovou látku na ,markýzy" a rolety ...
Byl místo klasické hnědé na kovu stříklý stříbrnou metalízou a potahovou látku měl žlutou , vypadal báječně....... dělal jsem ho po chvilkách cca 1rok, ale v pracovní době a v režii majitelky , takže všechno co šlo bylo nové. Pokusím se nějak přefotit fotky , pokud to půjde , nemám scaner....
Taky jsem kdysi generálkoval Velouše , tříkolovýho , ale bylo to ve firmě a byl majitelky jako reklama na potahovou látku na ,markýzy" a rolety ...
Byl místo klasické hnědé na kovu stříklý stříbrnou metalízou a potahovou látku měl žlutou , vypadal báječně....... dělal jsem ho po chvilkách cca 1rok, ale v pracovní době a v režii majitelky , takže všechno co šlo bylo nové. Pokusím se nějak přefotit fotky , pokud to půjde , nemám scaner....
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e