Trasenie volantu

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Dark69

Trasenie volantu

Příspěvek od Dark69 »

Zdravim zas som tu :D ani neviem ci sa mam smiat alebo plakat :( no k veci..... ak nastartujem a necham auto na volnobehu tak mi trasie volant,rezonuje ako chce vidno to aj okom ako to trasie....a robi to aj pocas jazdy a je to neprijemne !! :( :( ak vam skace v rukach volant kurnik sopa.... aj na volnobehu po nastartovani..neviete moze to mat nieco spolocne aj s capmi ??? alebo su to silentbloky?
Reklama

ferino28

Příspěvek od ferino28 »

Trasie ti iba volant, alebo vsetko? Ake mas volnobezne otacky? Nevynechava ti nejaky valec?
sergej73
Kontaktovat uživatele:

Re: Trasenie volantu

Příspěvek od sergej73 »

Dark69 píše:Zdravim zas som tu :D ani neviem ci sa mam smiat alebo plakat :( no k veci..... ak nastartujem a necham auto na volnobehu tak mi trasie volant,rezonuje ako chce vidno to aj okom ako to trasie....a robi to aj pocas jazdy a je to neprijemne !! :( :( ak vam skace v rukach volant kurnik sopa.... aj na volnobehu po nastartovani..neviete moze to mat nieco spolocne aj s capmi ??? alebo su to silentbloky?
skontroluj si na vodiacej tyci volantu od spodu pristrojovky taky biely plastovy kruzok musi byt zasunuty do hora na pevno aby bol volant vystredeny mne to slale vypadavalo a tiez to bolo divne ,volant skakal a tiez som myslel ze to je capmi,nakoniec som ho musel zafixovat sk paskou aby to vzdy nevypadavalo
Nexia GLX 1.5 16V 1995,LPG
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Trasie iba volant..a niekedy fakt mam dojem ze motor ide ako keby na tri valce ...za chvilu menim kable zapalovacie uvidime :)
Dark69

Re: Trasenie volantu

Příspěvek od Dark69 »

sergej73 píše:
Dark69 píše:Zdravim zas som tu :D ani neviem ci sa mam smiat alebo plakat :( no k veci..... ak nastartujem a necham auto na volnobehu tak mi trasie volant,rezonuje ako chce vidno to aj okom ako to trasie....a robi to aj pocas jazdy a je to neprijemne !! :( :( ak vam skace v rukach volant kurnik sopa.... aj na volnobehu po nastartovani..neviete moze to mat nieco spolocne aj s capmi ??? alebo su to silentbloky?
skontroluj si na vodiacej tyci volantu od spodu pristrojovky taky biely plastovy kruzok musi byt zasunuty do hora na pevno aby bol volant vystredeny mne to slale vypadavalo a tiez to bolo divne ,volant skakal a tiez som myslel ze to je capmi,nakoniec som ho musel zafixovat sk paskou aby to vzdy nevypadavalo
dik za radu pozrem do istoty aj to
Habron

Příspěvek od Habron »

Kabely, svíčky, rozdělovač, predzapal ... toto bych kontroloval spíš, než silentbloky, nebo uchycení volantu.

Pokud to na volnoběh třese, tak je pravěpodobné, že motor neběží v pořádku.
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

No chlapi...vymenene sviecky,vymenene kable,veko rozdelovaca,palec,pilivovy filter a boha mu vzdy na rychlosti 4 ked pridam po rovine alebo do kopca zacne auto triast typicky ako keby isiel motor na 3 valce a trva to neaky cas kym to nepovoli co s tym??zozerem toto auto uz ....a diagnostiku neviem kde mi urobia vsade povedia nemame taku koncovku na diagnostiku :twisted: :twisted: :twisted: som z vychodu poradte ak viete kde mi to urobia...ale napiste co este pozret v aute co to moze byt :(
Ivoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivoš »

Zajeď k Pehovi do Rožňavy do servisu ;)
Chevrolet Spark 1.0 LS, r.v.2010, klima atd., tmavě hnědá metalíza
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Ivoš píše:Zajeď k Pehovi do Rožňavy do servisu ;)
Jeee peha je z Roznavy?? ma tam servis??Ja byvam nedaleko som z Krompach takze startnem masinku a letim tam :D este skusim cievku vymenit a ked nepomoze tak letim tam dikess...neako ho kontaktujem a sa dohodneme :)
KE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KE »

Dark69 píše: ...som z Krompach...
Ja som z Kluknavy
Racer 1.5 8V
Obrázek
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Peter_KE píše:
Dark69 píše: ...som z Krompach...
Ja som z Kluknavy
HEHE Tak ta zdravim..sme na skok od seba :D nevies neaky servis na blizko kde mi urobia diagnostiku?
KE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KE »

pravdepodobne presov.......najdi si tu firmu a im zavolaj
Racer 1.5 8V
Obrázek
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Peter_KE píše:pravdepodobne presov.......najdi si tu firmu a im zavolaj
jasne som si myslel skusim dik
KE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KE »

BTW: v Krompachoch mam aj rodinu ;)
Racer 1.5 8V
Obrázek
Dark69

Příspěvek od Dark69 »

Peter_KE píše:BTW: v Krompachoch mam aj rodinu ;)
Nejazdis tu na takej sivej nexii??? :D
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“