Zdravim zas som tu ani neviem ci sa mam smiat alebo plakat no k veci..... ak nastartujem a necham auto na volnobehu tak mi trasie volant,rezonuje ako chce vidno to aj okom ako to trasie....a robi to aj pocas jazdy a je to neprijemne !! ak vam skace v rukach volant kurnik sopa.... aj na volnobehu po nastartovani..neviete moze to mat nieco spolocne aj s capmi ??? alebo su to silentbloky?
Dark69 píše:Zdravim zas som tu ani neviem ci sa mam smiat alebo plakat no k veci..... ak nastartujem a necham auto na volnobehu tak mi trasie volant,rezonuje ako chce vidno to aj okom ako to trasie....a robi to aj pocas jazdy a je to neprijemne !! ak vam skace v rukach volant kurnik sopa.... aj na volnobehu po nastartovani..neviete moze to mat nieco spolocne aj s capmi ??? alebo su to silentbloky?
skontroluj si na vodiacej tyci volantu od spodu pristrojovky taky biely plastovy kruzok musi byt zasunuty do hora na pevno aby bol volant vystredeny mne to slale vypadavalo a tiez to bolo divne ,volant skakal a tiez som myslel ze to je capmi,nakoniec som ho musel zafixovat sk paskou aby to vzdy nevypadavalo
Dark69 píše:Zdravim zas som tu ani neviem ci sa mam smiat alebo plakat no k veci..... ak nastartujem a necham auto na volnobehu tak mi trasie volant,rezonuje ako chce vidno to aj okom ako to trasie....a robi to aj pocas jazdy a je to neprijemne !! ak vam skace v rukach volant kurnik sopa.... aj na volnobehu po nastartovani..neviete moze to mat nieco spolocne aj s capmi ??? alebo su to silentbloky?
skontroluj si na vodiacej tyci volantu od spodu pristrojovky taky biely plastovy kruzok musi byt zasunuty do hora na pevno aby bol volant vystredeny mne to slale vypadavalo a tiez to bolo divne ,volant skakal a tiez som myslel ze to je capmi,nakoniec som ho musel zafixovat sk paskou aby to vzdy nevypadavalo
No chlapi...vymenene sviecky,vymenene kable,veko rozdelovaca,palec,pilivovy filter a boha mu vzdy na rychlosti 4 ked pridam po rovine alebo do kopca zacne auto triast typicky ako keby isiel motor na 3 valce a trva to neaky cas kym to nepovoli co s tym??zozerem toto auto uz ....a diagnostiku neviem kde mi urobia vsade povedia nemame taku koncovku na diagnostiku som z vychodu poradte ak viete kde mi to urobia...ale napiste co este pozret v aute co to moze byt
Jeee peha je z Roznavy?? ma tam servis??Ja byvam nedaleko som z Krompach takze startnem masinku a letim tam este skusim cievku vymenit a ked nepomoze tak letim tam dikess...neako ho kontaktujem a sa dohodneme