Trasenie volantu
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Trasenie volantu
Zdravim zas som tu ani neviem ci sa mam smiat alebo plakat no k veci..... ak nastartujem a necham auto na volnobehu tak mi trasie volant,rezonuje ako chce vidno to aj okom ako to trasie....a robi to aj pocas jazdy a je to neprijemne !! ak vam skace v rukach volant kurnik sopa.... aj na volnobehu po nastartovani..neviete moze to mat nieco spolocne aj s capmi ??? alebo su to silentbloky?
- Reklama
- sergej73
- Kontaktovat uživatele:
Re: Trasenie volantu
skontroluj si na vodiacej tyci volantu od spodu pristrojovky taky biely plastovy kruzok musi byt zasunuty do hora na pevno aby bol volant vystredeny mne to slale vypadavalo a tiez to bolo divne ,volant skakal a tiez som myslel ze to je capmi,nakoniec som ho musel zafixovat sk paskou aby to vzdy nevypadavaloDark69 píše:Zdravim zas som tu ani neviem ci sa mam smiat alebo plakat no k veci..... ak nastartujem a necham auto na volnobehu tak mi trasie volant,rezonuje ako chce vidno to aj okom ako to trasie....a robi to aj pocas jazdy a je to neprijemne !! ak vam skace v rukach volant kurnik sopa.... aj na volnobehu po nastartovani..neviete moze to mat nieco spolocne aj s capmi ??? alebo su to silentbloky?
Nexia GLX 1.5 16V 1995,LPG
Re: Trasenie volantu
dik za radu pozrem do istoty aj tosergej73 píše:skontroluj si na vodiacej tyci volantu od spodu pristrojovky taky biely plastovy kruzok musi byt zasunuty do hora na pevno aby bol volant vystredeny mne to slale vypadavalo a tiez to bolo divne ,volant skakal a tiez som myslel ze to je capmi,nakoniec som ho musel zafixovat sk paskou aby to vzdy nevypadavaloDark69 píše:Zdravim zas som tu ani neviem ci sa mam smiat alebo plakat no k veci..... ak nastartujem a necham auto na volnobehu tak mi trasie volant,rezonuje ako chce vidno to aj okom ako to trasie....a robi to aj pocas jazdy a je to neprijemne !! ak vam skace v rukach volant kurnik sopa.... aj na volnobehu po nastartovani..neviete moze to mat nieco spolocne aj s capmi ??? alebo su to silentbloky?
No chlapi...vymenene sviecky,vymenene kable,veko rozdelovaca,palec,pilivovy filter a boha mu vzdy na rychlosti 4 ked pridam po rovine alebo do kopca zacne auto triast typicky ako keby isiel motor na 3 valce a trva to neaky cas kym to nepovoli co s tym??zozerem toto auto uz ....a diagnostiku neviem kde mi urobia vsade povedia nemame taku koncovku na diagnostiku som z vychodu poradte ak viete kde mi to urobia...ale napiste co este pozret v aute co to moze byt