Lakování nárazníku

Moderátor: Blue Lanos

petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

A další chlípník co nemyslí na nic jinýho :lol: :lol: nějak se nám to tu zase zvrhlo tak zpět : můj názor je že každá oprava je vidět a 100% vzhledu dosáhnete jen nastříkáním celého dílu profíkem :lol: :lol: :lol:
Reklama

Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Je to pravda, i kdyz udelas jen ten rozstrik a zalestis to, neni to videt, ale jen urcitej cas, pak se ten rozstrik objevi, ta slestena hrana laku a vecne to rozlestovat nikdo nemuze, proto my ani fleky nedelame, nehlede na to, ze je s tim vic prace ve finale, nez to proste prelakovat cele-zalepit, odmastit, zdrsnit a posplichat :lol: :D ;)
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Howgh domluvil sem :lol: :lol:
JMMahony

Lakovaní narazniku

Příspěvek od JMMahony »

Zdarec hoši. Nezrušila nic....jako fakt. Jen do Twinga ji jednou jeden doveda prcnul jinak nic.Ani na mašině žádnej defekt. Fotky jsou i v plavkách jenže......bych měl doma průůůůůůser..........hahahaha. Hernajs jak to píšete. Matiz 0.8 zlatá metla 23 tis. km najeto jinááááč holota holá....jako bez klima okna na švihadla, bez..........centrálu hernajs co ještě :lol:
Vojta

Re: Lakovaní narazniku

Příspěvek od Vojta »

JMMahony píše:Zdarec hoši. Nezrušila nic....jako fakt. Jen do Twinga ji jednou jeden doveda prcnul jinak nic.Ani na mašině žádnej defekt. Fotky jsou i v plavkách jenže......bych měl doma průůůůůůser..........hahahaha. Hernajs jak to píšete. Matiz 0.8 zlatá metla 23 tis. km najeto jinááááč holota holá....jako bez klima okna na švihadla, bez..........centrálu hernajs co ještě :lol:
Už nic nepopisuj, ať nám to děvče přijede ukázat :lol: :lol: :lol:
(Konec konců můžeš přijet s ní!)
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

JMMahony píše:Zdarec hoši. Nezrušila nic....jako fakt. Jen do Twinga ji jednou jeden doveda prcnul jinak nic.Ani na mašině žádnej defekt. Fotky jsou i v plavkách jenže......bych měl doma průůůůůůser..........hahahaha. Hernajs jak to píšete. Matiz 0.8 zlatá metla 23 tis. km najeto jinááááč holota holá....jako bez klima okna na švihadla, bez..........centrálu hernajs co ještě :lol:
Kriste pane :shock: Čerstvá dvacítka v nulaosmičce Matizu ve zlaté metle.... auuuuuuu mě snad klepne :D
Docent

Příspěvek od Docent »

Robert píše:Kriste pane :shock: Čerstvá dvacítka v nulaosmičce Matizu ve zlaté metle.... auuuuuuu mě snad klepne :D
Jestli přijede ve 20 letech na sraz s tatíkem, tak dej nohy na ramena a zdrhej co nejdál, mluví ze mne trpká životní zkušenost :cry: .
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

:lol: chudak holka, vzdyt po tom co se tady pise se bude bat i na nakup :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Docent píše:
Robert píše:Kriste pane :shock: Čerstvá dvacítka v nulaosmičce Matizu ve zlaté metle.... auuuuuuu mě snad klepne :D
Jestli přijede ve 20 letech na sraz s tatíkem, tak dej nohy na ramena a zdrhej co nejdál, mluví ze mne trpká životní zkušenost :cry: .
Tatík se dá vždycky nějak zvládnout :D Dostane třeba nějaký bojový úkol při noční stezce odvahy :lol:
JMMahony

Lakování nárazníku

Příspěvek od JMMahony »

Jako s dcerou bych na sraz nejel....bych vypadal jako přestárlej bodyguard.Jako proti srazu nic nemám........byl jsem na pár motosrazech :lol: vím vo co GOU.Matízáčkum zdar
Robert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robert »

Tak pošli dceru autem a ty přijeď na motorce :lol:
shaman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shaman »

JMMahony: Co máte za skútry?
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
JMMahony

odpověď

Příspěvek od JMMahony »