Lakování nárazníku
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Je to pravda, i kdyz udelas jen ten rozstrik a zalestis to, neni to videt, ale jen urcitej cas, pak se ten rozstrik objevi, ta slestena hrana laku a vecne to rozlestovat nikdo nemuze, proto my ani fleky nedelame, nehlede na to, ze je s tim vic prace ve finale, nez to proste prelakovat cele-zalepit, odmastit, zdrsnit a posplichat
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Lakovaní narazniku
Zdarec hoši. Nezrušila nic....jako fakt. Jen do Twinga ji jednou jeden doveda prcnul jinak nic.Ani na mašině žádnej defekt. Fotky jsou i v plavkách jenže......bych měl doma průůůůůůser..........hahahaha. Hernajs jak to píšete. Matiz 0.8 zlatá metla 23 tis. km najeto jinááááč holota holá....jako bez klima okna na švihadla, bez..........centrálu hernajs co ještě
Re: Lakovaní narazniku
Už nic nepopisuj, ať nám to děvče přijede ukázatJMMahony píše:Zdarec hoši. Nezrušila nic....jako fakt. Jen do Twinga ji jednou jeden doveda prcnul jinak nic.Ani na mašině žádnej defekt. Fotky jsou i v plavkách jenže......bych měl doma průůůůůůser..........hahahaha. Hernajs jak to píšete. Matiz 0.8 zlatá metla 23 tis. km najeto jinááááč holota holá....jako bez klima okna na švihadla, bez..........centrálu hernajs co ještě
(Konec konců můžeš přijet s ní!)
Kriste pane Čerstvá dvacítka v nulaosmičce Matizu ve zlaté metle.... auuuuuuu mě snad klepneJMMahony píše:Zdarec hoši. Nezrušila nic....jako fakt. Jen do Twinga ji jednou jeden doveda prcnul jinak nic.Ani na mašině žádnej defekt. Fotky jsou i v plavkách jenže......bych měl doma průůůůůůser..........hahahaha. Hernajs jak to píšete. Matiz 0.8 zlatá metla 23 tis. km najeto jinááááč holota holá....jako bez klima okna na švihadla, bez..........centrálu hernajs co ještě
Jestli přijede ve 20 letech na sraz s tatíkem, tak dej nohy na ramena a zdrhej co nejdál, mluví ze mne trpká životní zkušenost .Robert píše:Kriste pane Čerstvá dvacítka v nulaosmičce Matizu ve zlaté metle.... auuuuuuu mě snad klepne
Tatík se dá vždycky nějak zvládnout Dostane třeba nějaký bojový úkol při noční stezce odvahyDocent píše:Jestli přijede ve 20 letech na sraz s tatíkem, tak dej nohy na ramena a zdrhej co nejdál, mluví ze mne trpká životní zkušenost .Robert píše:Kriste pane Čerstvá dvacítka v nulaosmičce Matizu ve zlaté metle.... auuuuuuu mě snad klepne
Lakování nárazníku
Jako s dcerou bych na sraz nejel....bych vypadal jako přestárlej bodyguard.Jako proti srazu nic nemám........byl jsem na pár motosrazech vím vo co GOU.Matízáčkum zdar