Moderátor: Blue Lanos
Už nic nepopisuj, ať nám to děvče přijede ukázatJMMahony píše:Zdarec hoši. Nezrušila nic....jako fakt. Jen do Twinga ji jednou jeden doveda prcnul jinak nic.Ani na mašině žádnej defekt. Fotky jsou i v plavkách jenže......bych měl doma průůůůůůser..........hahahaha. Hernajs jak to píšete. Matiz 0.8 zlatá metla 23 tis. km najeto jinááááč holota holá....jako bez klima okna na švihadla, bez..........centrálu hernajs co ještě
Kriste paneJMMahony píše:Zdarec hoši. Nezrušila nic....jako fakt. Jen do Twinga ji jednou jeden doveda prcnul jinak nic.Ani na mašině žádnej defekt. Fotky jsou i v plavkách jenže......bych měl doma průůůůůůser..........hahahaha. Hernajs jak to píšete. Matiz 0.8 zlatá metla 23 tis. km najeto jinááááč holota holá....jako bez klima okna na švihadla, bez..........centrálu hernajs co ještě
Jestli přijede ve 20 letech na sraz s tatíkem, tak dej nohy na ramena a zdrhej co nejdál, mluví ze mne trpká životní zkušenostRobert píše:Kriste paneČerstvá dvacítka v nulaosmičce Matizu ve zlaté metle.... auuuuuuu mě snad klepne
Tatík se dá vždycky nějak zvládnoutDocent píše:Jestli přijede ve 20 letech na sraz s tatíkem, tak dej nohy na ramena a zdrhej co nejdál, mluví ze mne trpká životní zkušenostRobert píše:Kriste paneČerstvá dvacítka v nulaosmičce Matizu ve zlaté metle.... auuuuuuu mě snad klepne
.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |