Na povytiahnutie toho panela treba len opatrnu hrubu silu mne sa osvedcil priborovi nozik, lyzicka a s citom vypacit.
dalej je to presne ako pisal Dede.
na mieste spolujazca vlavo hore pri nohach je taky mensi plast drzi na 2 sroboch a takom umelohmotnom cupliku. Pod nim je skryte uchytenie bovdenu a lanka kurenia. To ide uvolnit velmi jednoducho.
Potom odporucam vybrat autoradio a ako pisal Dede sikovne prsty vytiahnut konektory(prikladam foto). Ked je povoleny ten bovden da sa to aj opatrne povytiahnut cele a odpojit konektory bez vytiahnuteho autoradia najviac to drzi ten bovden. Ked sa uz podari odpojit stredny prepinas ofukovania je to viacmenej volne.
Potom treba zo strednej prepazky zrezat asi 1mm aby sa tam zmestil ten panel uz len pevne nervy na opatovne zapojenie.
Nie je to velmi zlozite ked som to zvladol aj ja, a vysledok je fakt dobry lepsia viditelnost aj ovladanie a podla mna to aj lepsie vyzera ved posudte sami.
http://www.coze.host.sk/afto/afto.htm
este upozornenie aby ste sa nevyplasili tak ako ja ked sa uvolni ten stredny prepinac ofuku pokial znovu nenastartujete neda sa prepinat ofuk ja som sa tym zabavil asi na 2h lebo som si myslel ze som to pokazil