!!! Zvyšování otáček !!! Riesenie
Moderátor: Blue Lanos
Ty máš novej model že jo tak to by opravdu mohl být egr já ho měl taky špatnej ale já mám ještě mechanickej to znamená že mi do něj vede podtlak a řídí ho ventilek ten tvůj už je celý elektronický a mě to dělalo to že když sem jel plynule na málo plynu tak mi to cukalo jako bych neuměl jezdit a třeba v pomalu jedoucí koloně sem si připadal jak v autoškole . Jestli to je umístěno v místě za písmenem E na krytu vačky ( takovej mosaznej hříbek do kterýho vede slabá hadička na obrázku mojeho motoru ) tak to je opravdu EGR ale že by dělal takový věci tak to teda nevím většinou způsobuje nerovnoměrný běh motoru na volnoběh nebo nižší výkon
- Reklama
Asi to bude ono. Po tom, co jsem to čistil, tak cca 200 km bez problémů. V noci jsem jel do práce a chvílemi to dělalo opět. Po tom vyčištění kontaktů to jede opravdu lépe a i to zvyšování otáček je "snesitelnější". Už mě nic jiného, kromě nějakých "srágor" v nádrži nenapadá. Jsem zvědav na zítřek. Zatím díky.
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No ja zjistil stejny problem, nekdy se mi proste drzi otacky kolem 1200-1500 a po proturovani se to zase vyrovna na 800, ale ted jsem v sobotu v tom vedru kalil asi 100km a bez zastavky a po vjezdu do mista urceni a zastaveni jsem mel otacky na 2500 a to bylo vubec poprve tak vysoko a potreboval jsem couvat a ted jsem tam v takovych otackach nemohl vrznout zpatecku, pac jak ji tam davam v otackach, tak jde pres zuby, to me stve teda, kluci ze servisu mi rikali, ze by to mohl byt krokovy motorek, ale oni to taky pry uz resili a ani jeho vymena nemusi vest k odstraneni poruchy
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Blue Lanos
...ale co to sposobuje nejaka skryta zavada ?
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No to je fajn, ja se k nim taky chystamPetr Krtička píše:Tak jsem to dnes vzal do Brna a zpět: a kde nic, tu nic. Otáčky sedí jako přibité. Prostě Petrm a Palikx mají zlaté ruce. Na co šáhnou, to se povede. Zatím díky. Je to lepší jak nové.
koupil jsem novy krokovy motorek v polsku , tak snad to problem vyresi
AKRI - (byl) Muž z Ria !