Svietenie po zamknutí, tak ako popisuje Troy, som pred chvíľou úspešne odskúšal.
Teda to funguje aj u LT+.
automatické zamykání
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
- Reklama
Re: automatické zamykání
Automaticke zamykani a jeho aktivaci jsem resil po mailech se servisem (SRBA) a presvedcovali me, ze to tam musi jit nastavit, at postupuju podle navodu. Tak jsem se tam nakonec zastavil s autem aby mi to aktivovali, protoze jsem to v menu nemohl zaboha najit a byli pak prekvapeny, ze to tam opravdu neni.
Pak volali na Chevrolet CZ a tam oznamili, ze tato funkcnost neni pro CZ dodavana a pro VIN dodavane do CZ ji ma software automobilu "zablokovanou" . O uprave SW se neuvazuje, takze auto to umi, jen je ta funkce skryta v menu
Proc to proboha delaji????
Nejde to ani s autem s navigaci a bez nevigace, je to proste blokly
Jinak jsem ozkousel take to sviceni funkce "follow me home" a super!!! nastavil jsem si 30 sec v menu auta a po vypnuti motoru, vyjmiuti klicku, otevreni dveri ridice staci jen problikout svetelnou houkacku (dalkace) a svetla posviti na nastavenou dobu
Díky Troy!!!!
Pak volali na Chevrolet CZ a tam oznamili, ze tato funkcnost neni pro CZ dodavana a pro VIN dodavane do CZ ji ma software automobilu "zablokovanou" . O uprave SW se neuvazuje, takze auto to umi, jen je ta funkce skryta v menu
Proc to proboha delaji????
Nejde to ani s autem s navigaci a bez nevigace, je to proste blokly
Jinak jsem ozkousel take to sviceni funkce "follow me home" a super!!! nastavil jsem si 30 sec v menu auta a po vypnuti motoru, vyjmiuti klicku, otevreni dveri ridice staci jen problikout svetelnou houkacku (dalkace) a svetla posviti na nastavenou dobu
Díky Troy!!!!
Naposledy upravil(a) naky dne pát led 06, 2012 15:35, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Předpokládám, že po připojení k diagnostice by to mělo jít aktivovat. U naší firemní Škody Octavia II to tam standardně taky nebylo a kolega si někde sehnal kabel + diagnostický SW a automatické zamykání po rozjezdu si tam aktivoval. Ona totiž v software u Octavie ta položka normálně je, jenom se nezobrazuje v uživatelské grafice. Pokud to funguje stejně i Chevroletu, tak by to pro servis nebo kohokoliv kdo má kabel a diagnostiku, neměl být problém...
Naposledy upravil(a) Obelix dne pon led 30, 2012 17:45, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
Nejlepší je zeptat se osobně v autorizovaném servisu, pokud tam má někdo cestu, dejte pak vědět třeba to udělají na počkání v rámci záruky - říct že to nefunguje ))
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
Ahoj, kdyz sem si to byl nechat aktivovat v servisu a ty to v menu pak taky nenasli, tak jsem jim hned rikal, at to aktivuji pres pocitac a diagnostiku. Rikali ze to tak neumeji a ze tu moznost jim diagnostika nedava, ze umi jen cist chyby...
Tak nevim... bud se jim do toho nechtelo, nebo to fakt nejde.
Tak nevim... bud se jim do toho nechtelo, nebo to fakt nejde.
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N