automatické zamykání

Osvětlení, signalizace, audio, pojistky.

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

peterv

Re: automatické zamykání

Příspěvek od peterv »

Svietenie po zamknutí, tak ako popisuje Troy, som pred chvíľou úspešne odskúšal.
Teda to funguje aj u LT+. :D
Škoda 130 Rapid
Škoda Fabia Combi 1.4 16V
Škoda Fabia Combi II 1.6 16V
Chevrolet Orlando 1.8 LT+ biela
Obrázek
Reklama

naky

Příspěvek od naky »

Automaticke zamykani a jeho aktivaci jsem resil po mailech se servisem (SRBA) a presvedcovali me, ze to tam musi jit nastavit, at postupuju podle navodu. Tak jsem se tam nakonec zastavil s autem aby mi to aktivovali, protoze jsem to v menu nemohl zaboha najit a byli pak prekvapeny, ze to tam opravdu neni.
Pak volali na Chevrolet CZ a tam oznamili, ze tato funkcnost neni pro CZ dodavana a pro VIN dodavane do CZ ji ma software automobilu "zablokovanou" . O uprave SW se neuvazuje, takze auto to umi, jen je ta funkce skryta v menu :roll:
Proc to proboha delaji????
Nejde to ani s autem s navigaci a bez nevigace, je to proste blokly :twisted:

Jinak jsem ozkousel take to sviceni funkce "follow me home" a super!!! nastavil jsem si 30 sec v menu auta a po vypnuti motoru, vyjmiuti klicku, otevreni dveri ridice staci jen problikout svetelnou houkacku (dalkace) a svetla posviti na nastavenou dobu -i
Díky Troy!!!!
Naposledy upravil(a) naky dne pát led 06, 2012 15:35, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Troy

Příspěvek od Troy »

Nemáte zač :D -i
To zamykání mě taky pěkně s..e :evil:
Chevrolet Orlando LTZ 1.8 16V
Obelix

Příspěvek od Obelix »

Předpokládám, že po připojení k diagnostice by to mělo jít aktivovat. U naší firemní Škody Octavia II to tam standardně taky nebylo a kolega si někde sehnal kabel + diagnostický SW a automatické zamykání po rozjezdu si tam aktivoval. Ona totiž v software u Octavie ta položka normálně je, jenom se nezobrazuje v uživatelské grafice. Pokud to funguje stejně i Chevroletu, tak by to pro servis nebo kohokoliv kdo má kabel a diagnostiku, neměl být problém...
Naposledy upravil(a) Obelix dne pon led 30, 2012 17:45, celkem upraveno 1 x.
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý

Obrázek Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
jindrous

Příspěvek od jindrous »

Nejlepší je zeptat se osobně v autorizovaném servisu, pokud tam má někdo cestu, dejte pak vědět :-) třeba to udělají na počkání v rámci záruky - říct že to nefunguje :-)))
Chevrolet Orlando LTZ 1,8 AT + NAVI + střešní okno + stříbrná metalíza
zakoupen jako skladový nový vůz 6.12.2011 v Renocaru v Brně
***8.2.2012 vůz přestaven na LPG systém Stefanelli autorizovaným servisem Chevrolet, záruka nebyla omezena***
bydliště kousek od K.Varů
naky

Příspěvek od naky »

Ahoj, kdyz sem si to byl nechat aktivovat v servisu a ty to v menu pak taky nenasli, tak jsem jim hned rikal, at to aktivuji pres pocitac a diagnostiku. Rikali ze to tak neumeji a ze tu moznost jim diagnostika nedava, ze umi jen cist chyby...
Tak nevim... bud se jim do toho nechtelo, nebo to fakt nejde. :roll:
Chevrolet Orlando LTZ 2.0 VCDi 163k + navi MY2012 Europe + EkoChip 177k a 405Nm + VzduchFiltr K&N
Yamaha XVS 1300A MidnightStar
Odpovědět

Zpět na „Orlando - Elektronika“