Orlando recenze
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Orlando recenze
Ahojky,
já byla tak natěšená na orlandíka a hádejte jak to dopadlo. Vše je domluvené, já natěšená stejně jako vaše drahé polovičky a ejhle v salónu měli akorát navezenou novou ZAFIRU a chystali jí na předváděčku a můj drahý mi oznámil, že stejně zůstane u OPELA Tak jsem zamáčkla slzu a budu muset chodit jen okukovat orlando. A jak dlouho u něj trvá, než si sedne na řádnou spotřebu, taky těch 10tis km? Jsem zvědavá, kolik si vezme tem OPEL, má psanou spotřebu 5,1, tak uvidíme /ha ha ha:D / A já Vám řeknu, proč se do orlada zamilují prvně ženy, ..... protože je velikánský a má krásnou stavbu Všechny Vás zdravím
já byla tak natěšená na orlandíka a hádejte jak to dopadlo. Vše je domluvené, já natěšená stejně jako vaše drahé polovičky a ejhle v salónu měli akorát navezenou novou ZAFIRU a chystali jí na předváděčku a můj drahý mi oznámil, že stejně zůstane u OPELA Tak jsem zamáčkla slzu a budu muset chodit jen okukovat orlando. A jak dlouho u něj trvá, než si sedne na řádnou spotřebu, taky těch 10tis km? Jsem zvědavá, kolik si vezme tem OPEL, má psanou spotřebu 5,1, tak uvidíme /ha ha ha:D / A já Vám řeknu, proč se do orlada zamilují prvně ženy, ..... protože je velikánský a má krásnou stavbu Všechny Vás zdravím
- Reklama
Tak to je škoda u mě a manželky proběhlo naštěstí stejné rychlé zamilování do Orlíka a spokojenost hlavně s tím že nepotkáváme na každém druhém rohu stejné auto Tak hodně štěstí s Oplem
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
Tak u nás jsem taky manželku nemusel do ničeho nutit. Měli jsme v plánu auto podobné velikosti koupit už před dvěma roky, ale za peníze normálních smrtelníků. Jen jsme v té době litovali, že chevrolet něco takového nedělá (měli jsme v té době už druhý vůz stejné značky k maximální spokojenosti). Když jsem loni v červnu náhodou orlíka zahlídl na netu, ukázal jsem ho ženě a bylo vymalováno. Rozhodnuto takřka okamžitě, po prohlédnutí dostupných fotek a videí. Absolutně nelitujeme, dojíždíme právě 10000 km, z toho polovinu na LPG. Přestavba se určitě vyplatí, vzhledem k současné ceně benzínu (u nás v Náchodě dnes BA95 za 36,80 Kč, v Polsku o 3 km dál za 33,40 Kč, LPG za 17,40 Kč). Každopádně přeji hodně spokojených kilometrů s bráškou Orlanda (jak jsem nedávno četl, výroba je na stejné lince - Opel už taky patří pod GM). Jo a ta spotřeba se usadila v mém případě mezi 2000 a 3000 km. Na benzín kolem 8l, na LPG těsně přes 9l/100km podle zátěže a stylu jízdy (já preferuji klidnou jízdu s lehkou nohou).
- johnlord
- Kontaktovat uživatele:
Já byl také zamilovaný hned, původní volba měl být Ford Galaxy II, kámoš který mi ho sháněl náhodou zavolal do bazaru Chevrolet, kde měli mít i jiný ojetiny, jestli náhodou nemají Galaxy, oni mu nabídli nové Orlando. No a jak to dopadlo - od června se vozíme v Orlíkovi a všichni nadmíru spokojeni.
Snáď sa apoň pri výrobe "soplíka" pre katy seknú a dajú jej tam na kapotu zlatého motýlika ako satisfakciujmatyas píše:Tak u nás jsem taky manželku nemusel do ničeho nutit. Měli jsme v plánu auto podobné velikosti koupit už před dvěma roky, ale za peníze normálních smrtelníků. Jen jsme v té době litovali, že chevrolet něco takového nedělá (měli jsme v té době už druhý vůz stejné značky k maximální spokojenosti). Když jsem loni v červnu náhodou orlíka zahlídl na netu, ukázal jsem ho ženě a bylo vymalováno. Rozhodnuto takřka okamžitě, po prohlédnutí dostupných fotek a videí. Absolutně nelitujeme, dojíždíme právě 10000 km, z toho polovinu na LPG. Přestavba se určitě vyplatí, vzhledem k současné ceně benzínu (u nás v Náchodě dnes BA95 za 36,80 Kč, v Polsku o 3 km dál za 33,40 Kč, LPG za 17,40 Kč). Každopádně přeji hodně spokojených kilometrů s bráškou Orlanda (jak jsem nedávno četl, výroba je na stejné lince - Opel už taky patří pod GM). Jo a ta spotřeba se usadila v mém případě mezi 2000 a 3000 km. Na benzín kolem 8l, na LPG těsně přes 9l/100km podle zátěže a stylu jízdy (já preferuji klidnou jízdu s lehkou nohou).
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Pěkně setam rozepsal o výpadcích výkonu motoru a kostrbaté převodovce M
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
sekačka AL-KO :-)
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
Tomu co psal ten článek fakt toho Rencka přeju
Je to opravdu "ooooooooooooooooobrovská" výhra
Asi tak MPivson píše:Tomu co psal ten článek fakt toho Rencka přeju
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
mna na tej recenzii pobavila poznamka o "preznacenom deawou". fakt neviem, co je na tom aute z daewa - zeby ten podvozok z astry?
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
Tak ja myslim, ze to byla z celkoveho pohledu i tak kladna recenze - napr. toto muselo potesit vsechny majitele (i ty budouci - "Zajímavé je, kolik lidí z mého okolí se nezávisle na sobě vyjádřilo o Chevroletu Orlando v tom smyslu, že jde jistě o drahý až záviděníhodný vůz"Pivson píše:Tomu co psal ten článek fakt toho Rencka přeju
A dalsi globalni pochvala - "Když se podívám na prodejní výsledky Chevroletu Orlando, mám dojem, že se prodává podstatně hůř, než by mohl."
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
tak jsem koupil bílý orlando v 96kW naftě. Původně jsem chtěl jít do benzínu, ale ten byl opravdu tak zoufalej, že rozhodla nafta, ne kvůli spotřebě, ale opravdu kvůli pocitu z jízdy. Ale věřím že do města a jednou za čas na okresku je ten benzín navíc s cenou některých skladovek kolem 330 s DPH ok.
Zítra to jdu převzít, tak se těším asi to budu přítelce chvilku brát...
Zítra to jdu převzít, tak se těším asi to budu přítelce chvilku brát...
Tak gratulujeme (všichni). Teď do tebe budou benzíňáci rýt, že to krásně jede a naprosto to stačí, ale máš pravdu - opravdu to nejede a opravdu se k tak velkému a těžkému auta nafta hodí výrazně lépe.
Takže ať to dobře jezdí...
Takže ať to dobře jezdí...
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG
Jo ja jsem benzinak, prelezl jsem z 1,6ky. Jel jsem v 6ti a opravdu to jede dobře. Ano dobře je za 3 Uvidime jestli se jeste rozjede, zatim najeto 2,500.
O nafte jsem neuvažoval, jelikož nevlastnim žadne pole ani kamna
O nafte jsem neuvažoval, jelikož nevlastnim žadne pole ani kamna
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ White
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther