já byla tak natěšená na orlandíka a hádejte jak to dopadlo. Vše je domluvené, já natěšená stejně jako vaše drahé polovičky

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Snáď sa apoň pri výrobe "soplíka" pre katy seknú a dajú jej tam na kapotu zlatého motýlika ako satisfakciujmatyas píše:Tak u nás jsem taky manželku nemusel do ničeho nutit. Měli jsme v plánu auto podobné velikosti koupit už před dvěma roky, ale za peníze normálních smrtelníků. Jen jsme v té době litovali, že chevrolet něco takového nedělá (měli jsme v té době už druhý vůz stejné značky k maximální spokojenosti). Když jsem loni v červnu náhodou orlíka zahlídl na netu, ukázal jsem ho ženě a bylo vymalováno. Rozhodnuto takřka okamžitě, po prohlédnutí dostupných fotek a videí. Absolutně nelitujeme, dojíždíme právě 10000 km, z toho polovinu na LPG. Přestavba se určitě vyplatí, vzhledem k současné ceně benzínu (u nás v Náchodě dnes BA95 za 36,80 Kč, v Polsku o 3 km dál za 33,40 Kč, LPG za 17,40 Kč). Každopádně přeji hodně spokojených kilometrů s bráškou Orlanda (jak jsem nedávno četl, výroba je na stejné lince - Opel už taky patří pod GM). Jo a ta spotřeba se usadila v mém případě mezi 2000 a 3000 km. Na benzín kolem 8l, na LPG těsně přes 9l/100km podle zátěže a stylu jízdy (já preferuji klidnou jízdu s lehkou nohou).
Asi takPivson píše:Tomu co psal ten článek fakt toho Rencka přeju
Je to opravdu "ooooooooooooooooobrovská" výhra
Tak ja myslim, ze to byla z celkoveho pohledu i tak kladna recenze - napr. toto muselo potesit vsechny majitele (i ty budouciPivson píše:Tomu co psal ten článek fakt toho Rencka přeju
Je to opravdu "ooooooooooooooooobrovská" výhra
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |