Orlando recenze

Na co vše si dát pozor při koupi nového, rady při koupi ze zahraničí a další

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

Odpovědět
katy

Re: Orlando recenze

Příspěvek od katy »

Ahojky,
já byla tak natěšená na orlandíka a hádejte jak to dopadlo. Vše je domluvené, já natěšená stejně jako vaše drahé polovičky :) a ejhle v salónu měli akorát navezenou novou ZAFIRU a chystali jí na předváděčku a můj drahý mi oznámil, že stejně zůstane u OPELA :( Tak jsem zamáčkla slzu a budu muset chodit jen okukovat orlando. A jak dlouho u něj trvá, než si sedne na řádnou spotřebu, taky těch 10tis km? Jsem zvědavá, kolik si vezme tem OPEL, má psanou spotřebu 5,1, tak uvidíme /ha ha ha:D / A já Vám řeknu, proč se do orlada zamilují prvně ženy, ..... protože je velikánský a má krásnou stavbu :) Všechny Vás zdravím
Reklama

Tsoenami

Příspěvek od Tsoenami »

Tak to je škoda u mě a manželky proběhlo naštěstí stejné rychlé zamilování :D do Orlíka a spokojenost hlavně s tím že nepotkáváme na každém druhém rohu stejné auto :D Tak hodně štěstí s Oplem -i
renault 11.renault19
škoda octavia 1.9 tdi
škoda superb 1.9 pdi
seat alhambra 1.9pdi
chevrolet Orlando 2 vdci 163ps bílá
jmatyas

Příspěvek od jmatyas »

Tak u nás jsem taky manželku nemusel do ničeho nutit. Měli jsme v plánu auto podobné velikosti koupit už před dvěma roky, ale za peníze normálních smrtelníků. Jen jsme v té době litovali, že chevrolet něco takového nedělá (měli jsme v té době už druhý vůz stejné značky k maximální spokojenosti). Když jsem loni v červnu náhodou orlíka zahlídl na netu, ukázal jsem ho ženě a bylo vymalováno. Rozhodnuto takřka okamžitě, po prohlédnutí dostupných fotek a videí. Absolutně nelitujeme, dojíždíme právě 10000 km, z toho polovinu na LPG. Přestavba se určitě vyplatí, vzhledem k současné ceně benzínu (u nás v Náchodě dnes BA95 za 36,80 Kč, v Polsku o 3 km dál za 33,40 Kč, LPG za 17,40 Kč). Každopádně přeji hodně spokojených kilometrů s bráškou Orlanda (jak jsem nedávno četl, výroba je na stejné lince - Opel už taky patří pod GM). Jo a ta spotřeba se usadila v mém případě mezi 2000 a 3000 km. Na benzín kolem 8l, na LPG těsně přes 9l/100km podle zátěže a stylu jízdy (já preferuji klidnou jízdu s lehkou nohou).
Š120L, VW Polo, Chevrolet Kalos hb, Chevrolet Aveo sdn, Chevrolet Orlando 1.8 LTZ přestavěn na LPG (systém OSCAR-N OBD/CAN s reduktorem MAGIC 3 a vstřikovači VALTEK T34)
Obrázek spotřeba na LPG
johnlord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnlord »

Já byl také zamilovaný hned, původní volba měl být Ford Galaxy II, kámoš který mi ho sháněl náhodou zavolal do bazaru Chevrolet, kde měli mít i jiný ojetiny, jestli náhodou nemají Galaxy, oni mu nabídli nové Orlando. No a jak to dopadlo - od června se vozíme v Orlíkovi a všichni nadmíru spokojeni. -i -i -i -i
Orlando 1.8 Eco-Tec benzín LTZ, barva bílá + navigace,

Obrázek
smire666

Příspěvek od smire666 »

jmatyas píše:Tak u nás jsem taky manželku nemusel do ničeho nutit. Měli jsme v plánu auto podobné velikosti koupit už před dvěma roky, ale za peníze normálních smrtelníků. Jen jsme v té době litovali, že chevrolet něco takového nedělá (měli jsme v té době už druhý vůz stejné značky k maximální spokojenosti). Když jsem loni v červnu náhodou orlíka zahlídl na netu, ukázal jsem ho ženě a bylo vymalováno. Rozhodnuto takřka okamžitě, po prohlédnutí dostupných fotek a videí. Absolutně nelitujeme, dojíždíme právě 10000 km, z toho polovinu na LPG. Přestavba se určitě vyplatí, vzhledem k současné ceně benzínu (u nás v Náchodě dnes BA95 za 36,80 Kč, v Polsku o 3 km dál za 33,40 Kč, LPG za 17,40 Kč). Každopádně přeji hodně spokojených kilometrů s bráškou Orlanda (jak jsem nedávno četl, výroba je na stejné lince - Opel už taky patří pod GM). Jo a ta spotřeba se usadila v mém případě mezi 2000 a 3000 km. Na benzín kolem 8l, na LPG těsně přes 9l/100km podle zátěže a stylu jízdy (já preferuji klidnou jízdu s lehkou nohou).
Snáď sa apoň pri výrobe "soplíka" pre katy seknú a dajú jej tam na kapotu zlatého motýlika ako satisfakciu -i
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
johnlord
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od johnlord »

Narazil jsem na jednu zajímavou recenzi :D -i

http://www.rozhlas.cz/motozurnal/testy/ ... je--962058
Orlando 1.8 Eco-Tec benzín LTZ, barva bílá + navigace,

Obrázek
Maska35

Příspěvek od Maska35 »

Pěkně setam rozepsal o výpadcích výkonu motoru a kostrbaté převodovce :D M
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
sekačka AL-KO :-)
Pivson

Příspěvek od Pivson »

Tomu co psal ten článek fakt toho Rencka přeju :-)
Je to opravdu "ooooooooooooooooobrovská" výhra :lol:
Maska35

Příspěvek od Maska35 »

Pivson píše:Tomu co psal ten článek fakt toho Rencka přeju :-)
Asi tak :lol: :lol: :lol: M
Honda CBR 954 RR Fireblade
Orlando VCDi 163
Fiat Ducato 2,3 JTD 130
Nissan Juke 1,5 dCI
Blata Origami B1
čajna minibike
sekačka AL-KO :-)
Sajner

Příspěvek od Sajner »

mna na tej recenzii pobavila poznamka o "preznacenom deawou". fakt neviem, co je na tom aute z daewa - zeby ten podvozok z astry? :-)
Chevrolet Orlando, LT plus 2,0 diesel 120 kW, strieborne
Opel Astra G Caravan, 1,6 benzin automat, 74 kW, sedy - rok vyroby 1999, kupeny v roku 2007 v AAA
Trabant 601 Combi, 19 kW, biely
Nitra
luke1

Příspěvek od luke1 »

Pivson píše:Tomu co psal ten článek fakt toho Rencka přeju :-)
Tak ja myslim, ze to byla z celkoveho pohledu i tak kladna recenze - napr. toto muselo potesit vsechny majitele (i ty budouci :) - "Zajímavé je, kolik lidí z mého okolí se nezávisle na sobě vyjádřilo o Chevroletu Orlando v tom smyslu, že jde jistě o drahý až záviděníhodný vůz" :PP:
A dalsi globalni pochvala - "Když se podívám na prodejní výsledky Chevroletu Orlando, mám dojem, že se prodává podstatně hůř, než by mohl."
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
smire666

Příspěvek od smire666 »

-i
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
VANDIT

Příspěvek od VANDIT »

tak jsem koupil bílý orlando v 96kW naftě. Původně jsem chtěl jít do benzínu, ale ten byl opravdu tak zoufalej, že rozhodla nafta, ne kvůli spotřebě, ale opravdu kvůli pocitu z jízdy. Ale věřím že do města a jednou za čas na okresku je ten benzín navíc s cenou některých skladovek kolem 330 s DPH ok.
Zítra to jdu převzít, tak se těším :) asi to budu přítelce chvilku brát...
inza

Příspěvek od inza »

Tak gratulujeme (všichni). Teď do tebe budou benzíňáci rýt, že to krásně jede a naprosto to stačí, ale máš pravdu - opravdu to nejede a opravdu se k tak velkému a těžkému auta nafta hodí výrazně lépe.

Takže ať to dobře jezdí...
Chevrolet Orlando 1.8 AT6 MY2014 LTZ + LPG Obrázek
Honda Accord Tourer 2.4 VTEC AT 2007 140kW + LPG Obrázek
čajda

Příspěvek od čajda »

Jo ja jsem benzinak, prelezl jsem z 1,6ky. Jel jsem v 6ti a opravdu to jede dobře. Ano dobře je za 3 :D Uvidime jestli se jeste rozjede, zatim najeto 2,500.

O nafte jsem neuvažoval, jelikož nevlastnim žadne pole ani kamna :mrgreen: :mrgreen:
Chevrolet Orlando 1,8 LT+ White
Ford Fiesta 2015 1,0 EB Black panther
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Orlando“