Proč právě Cruze?

Na co vše si dát pozor, rady při koupi ze zahraničí a další

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
Hanzy

Re: Proč právě Cruze?

Příspěvek od Hanzy »

Chrudos jeste jses nechvastnul jakou mas pojistku a za kolik spoluucast jaka toz pochlub se :D
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Reklama

chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Jo sorry, nejak se to tu zakecalo. Ja to ale psal, kde to mam, vychazi to na 10400 a 5% spoluucast. Koukal jsem, ze ty mas bez spoluucasti a za 10, to je parada teda. Me by ta 0 spoluucast vysla asi o 3-5 tis vice, to uz mi prislo dost
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

Jj byla mi nabidnuta dobra cena pc byla 20000kc rocne tak jsme to vydelili 2 bylo :D ne mam u tohodle jedineho auta pojistku na tatika.Mam s tom auto z pujcovny,zavazadla,asisitenci velkou,sklo a nulovou spoluucast jsem daval nebo s tim bude dost jezdit i pritulkyne a ta casto lehce skrabe a na na to je pojisteni se spoluucasti na prdlacku.
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

No vidis, a ja to mam na sebe a u allrisku se te nikdo na vek nepta, oni to maji nejak zmakle pres pojistovani flotilovych aut nebo tak nejak, nicmene pojistka je normalne na me. Je pravda, ze u skrabancu je ti 5% dost na nic, tech 5000 za to stejne vzdycky dat musis, ale co uz. Ja jsem si vybiral sikovnou pritelkyni, ktera auta neboura, takze spoluucast neni problem :)
michal.vrbka

Příspěvek od michal.vrbka »

vetr.roman píše:Maš to hned hotove.Credium ti donese smlouvu k prodejci kde ji podepišeš a odjiždiš s autem.U mě došel i v 19hod. k prodejci. -i
Vše sem řešil přes e-mail.
http://www.credium.cz/leasing/lide-uver ... lacka-auto

Tak jsem to prubnul, tak čekám, co mi napíšou :-)
denny

Příspěvek od denny »

Michal taky plánuješ auto?

to vetr.roman: A jak ti to pak vyšlo, kolik se nakonec přeplatilo?
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr

Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
snr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snr »

Jen dodávám, že souhlasím s chrudošem i s dennym.
A přidávám k té fábce.. koupil jsem si raději jedničku, ikdyž jsem věděl, že se bude za půl roku prodávat dvojka, ale ta dvojka je opravdu hnusná.
Že se nedá fabia srovnávat s cruze ? To si děláte srandu ? Cruze se dá srovnávat jedině s Octavií - té je vybaveností a velikostí nejblíže. Navíc teď když bude i Cruze hatchback, tak koktávka se s dvěma rozdílnými zadky nedělá (ikdyž páté dveře vyřešené mají).
Fabii bych rozhodně srovnával s Aveem. S Aveem 2011 co se týká krásy se může Fabka jit zahrabat, cenou/vybava/motor taktez.
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
michal.vrbka

denny píše:Michal taky plánuješ auto?

to vetr.roman: A jak ti to pak vyšlo, kolik se nakonec přeplatilo?
Jo, jo, plánuju, svatba na krku, potomek snad v dohlednu a mé Stilo (ikdyž funguje parádně) je na ratolesti dosti malé - do kufru dám kočár a konec. Takže jsem přemýšlel co jiného. Kočár by se koupil na míru Cruzovi a místa ještě zbyde habakuk. Přemýšlím i do budoucna. Stejnak bych něco musel kupovat, tak radši teď, na 5 let úvěr, mezitím 2 děti, pak barák a pak se děj vůle boží :lol: :lol:
denny

Příspěvek od denny »

Fabie II nemá v základu skoro ani volant a za vše si pěkně připlatíte. No ono to je celkově tak u Škody :-)

Taky právě plánuji 5 létý úvěr, akorát mám strach že ho nedostanu. Nevím jak se bere ten měsíční příjem, u nás to je takové zajímavé :-) Jinak dej echo pak, co ti odepsali z toho CREDIUM, ju? :-)

michal.vrbka

denny píše:Fabie II nemá v základu skoro ani volant a za vše si pěkně připlatíte. No ono to je celkově tak u Škody :-)

Taky právě plánuji 5 létý úvěr, akorát mám strach že ho nedostanu. Nevím jak se bere ten měsíční příjem, u nás to je takové zajímavé :-) Jinak dej echo pak, co ti odepsali z toho CREDIUM, ju? :-)
¨
Já má škodovky rád, nějak na ně nenadávám a za 300tis se dá koupit kombajn fábka v eleganci, ale s 63kW motorem, jo je to TSI, nechci rozpoutat debatu oo TSI motorech :-))))))))))))

Vědět určitě dám ...
snr
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od snr »

To je sice pravda, ale design je fádní a nějak extra designově nevyniká, navíc jich jezdí po silnicích tisíce. Jde mmj o to se trochu urvat z toho mainstreamu a obléknout si právě třeba Cruze. U Cruze co se týče motorů moc na výběr není a o to je ten výběr jednodušší.
michal.vrbka píše:
denny píše:Fabie II nemá v základu skoro ani volant a za vše si pěkně připlatíte. No ono to je celkově tak u Škody :-)

¨
Já má škodovky rád, nějak na ně nenadávám a za 300tis se dá koupit kombajn fábka v eleganci, ale s 63kW motorem, jo je to TSI, nechci rozpoutat debatu oo TSI motorech :-))))))))))))

Vědět určitě dám ...
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
Hanzy

Příspěvek od Hanzy »

chrudoš píše:No vidis, a ja to mam na sebe a u allrisku se te nikdo na vek nepta, oni to maji nejak zmakle pres pojistovani flotilovych aut nebo tak nejak, nicmene pojistka je normalne na me. Je pravda, ze u skrabancu je ti 5% dost na nic, tech 5000 za to stejne vzdycky dat musis, ale co uz. Ja jsem si vybiral sikovnou pritelkyni, ktera auta neboura, takze spoluucast neni problem :)
A pohlavi ma pritelkyne jake ze neboura? :D
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Kjub

Příspěvek od Kjub »

Mne vysiel leasing lepsie ako uver (cez Credium), preplacam asi 1500.-eury...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
chrudoš

Příspěvek od chrudoš »

Tyjo to je nejak moc, nas to vyslo teda daleko daleko mene, i kdyz ve finale leasing nemame teda.
A Hanzy, pohlavi ma pritelkyne spravne, akorat si musis dobre vybirat no:) Proste prvni rande nemuze byt v restauraci, ale v aute za plneho provozu, tam teprve zjistis, jaka je...teda jako ze bude ridit, samozrejme, aby me tu zas nekdo nechytal za slovo :)
denny

Příspěvek od denny »

Když si chci poslat tu nabídku od CREDIUM, tak tam zadávám celkovou cenu vozidla s DPH, spoluúčast 5% asi co a pojišťovnu jakou? Která je tak nejvýhodnější? A nějaké další pojištění čelního sklad nebo tak je dobré si dat nebo to je zbytečnost a zabezpečení vozidla imobilizér co? :-)

Přijde mi nabídka, já budu souhlasit a jenom zajedu ke prodejci a už o nic víc se nemusím starat jo?

Dík ;)

Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Cruze“