Proč právě Cruze?
Moderátor: Blue Lanos
- Hanzy
Re: Proč právě Cruze?
Chrudos jeste jses nechvastnul jakou mas pojistku a za kolik spoluucast jaka toz pochlub se
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
- Reklama
Jo sorry, nejak se to tu zakecalo. Ja to ale psal, kde to mam, vychazi to na 10400 a 5% spoluucast. Koukal jsem, ze ty mas bez spoluucasti a za 10, to je parada teda. Me by ta 0 spoluucast vysla asi o 3-5 tis vice, to uz mi prislo dost
Cruze 1,8 LT (dnes vlastne LTZ) Míca
- Hanzy
Jj byla mi nabidnuta dobra cena pc byla 20000kc rocne tak jsme to vydelili 2 bylo ne mam u tohodle jedineho auta pojistku na tatika.Mam s tom auto z pujcovny,zavazadla,asisitenci velkou,sklo a nulovou spoluucast jsem daval nebo s tim bude dost jezdit i pritulkyne a ta casto lehce skrabe a na na to je pojisteni se spoluucasti na prdlacku.
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
No vidis, a ja to mam na sebe a u allrisku se te nikdo na vek nepta, oni to maji nejak zmakle pres pojistovani flotilovych aut nebo tak nejak, nicmene pojistka je normalne na me. Je pravda, ze u skrabancu je ti 5% dost na nic, tech 5000 za to stejne vzdycky dat musis, ale co uz. Ja jsem si vybiral sikovnou pritelkyni, ktera auta neboura, takze spoluucast neni problem
-
vetr.roman píše:Maš to hned hotove.Credium ti donese smlouvu k prodejci kde ji podepišeš a odjiždiš s autem.U mě došel i v 19hod. k prodejci.
Vše sem řešil přes e-mail.
http://www.credium.cz/leasing/lide-uver ... lacka-auto
Tak jsem to prubnul, tak čekám, co mi napíšou
Michal taky plánuješ auto?
to vetr.roman: A jak ti to pak vyšlo, kolik se nakonec přeplatilo?
Moje: Chevrolet Cruze 1.6 LS+ Misty Lake, 17" origo chevy, K&N filtr
Tátovo: Chevrolet Orlando 1.8 LTZ, Smoke Grey
Jen dodávám, že souhlasím s chrudošem i s dennym.
A přidávám k té fábce.. koupil jsem si raději jedničku, ikdyž jsem věděl, že se bude za půl roku prodávat dvojka, ale ta dvojka je opravdu hnusná.
Že se nedá fabia srovnávat s cruze ? To si děláte srandu ? Cruze se dá srovnávat jedině s Octavií - té je vybaveností a velikostí nejblíže. Navíc teď když bude i Cruze hatchback, tak koktávka se s dvěma rozdílnými zadky nedělá (ikdyž páté dveře vyřešené mají).
Fabii bych rozhodně srovnával s Aveem. S Aveem 2011 co se týká krásy se může Fabka jit zahrabat, cenou/vybava/motor taktez.
A přidávám k té fábce.. koupil jsem si raději jedničku, ikdyž jsem věděl, že se bude za půl roku prodávat dvojka, ale ta dvojka je opravdu hnusná.
Že se nedá fabia srovnávat s cruze ? To si děláte srandu ? Cruze se dá srovnávat jedině s Octavií - té je vybaveností a velikostí nejblíže. Navíc teď když bude i Cruze hatchback, tak koktávka se s dvěma rozdílnými zadky nedělá (ikdyž páté dveře vyřešené mají).
Fabii bych rozhodně srovnával s Aveem. S Aveem 2011 co se týká krásy se může Fabka jit zahrabat, cenou/vybava/motor taktez.
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
-
Jo, jo, plánuju, svatba na krku, potomek snad v dohlednu a mé Stilo (ikdyž funguje parádně) je na ratolesti dosti malé - do kufru dám kočár a konec. Takže jsem přemýšlel co jiného. Kočár by se koupil na míru Cruzovi a místa ještě zbyde habakuk. Přemýšlím i do budoucna. Stejnak bych něco musel kupovat, tak radši teď, na 5 let úvěr, mezitím 2 děti, pak barák a pak se děj vůle božídenny píše:Michal taky plánuješ auto?
Fabie II nemá v základu skoro ani volant a za vše si pěkně připlatíte. No ono to je celkově tak u Škody
Taky právě plánuji 5 létý úvěr, akorát mám strach že ho nedostanu. Nevím jak se bere ten měsíční příjem, u nás to je takové zajímavé Jinak dej echo pak, co ti odepsali z toho CREDIUM, ju?
Taky právě plánuji 5 létý úvěr, akorát mám strach že ho nedostanu. Nevím jak se bere ten měsíční příjem, u nás to je takové zajímavé Jinak dej echo pak, co ti odepsali z toho CREDIUM, ju?
-
¨denny píše:Fabie II nemá v základu skoro ani volant a za vše si pěkně připlatíte. No ono to je celkově tak u Škody
Já má škodovky rád, nějak na ně nenadávám a za 300tis se dá koupit kombajn fábka v eleganci, ale s 63kW motorem, jo je to TSI, nechci rozpoutat debatu oo TSI motorech )))))))))))
Vědět určitě dám ...
To je sice pravda, ale design je fádní a nějak extra designově nevyniká, navíc jich jezdí po silnicích tisíce. Jde mmj o to se trochu urvat z toho mainstreamu a obléknout si právě třeba Cruze. U Cruze co se týče motorů moc na výběr není a o to je ten výběr jednodušší.
michal.vrbka píše:¨denny píše:Fabie II nemá v základu skoro ani volant a za vše si pěkně připlatíte. No ono to je celkově tak u Škody
Já má škodovky rád, nějak na ně nenadávám a za 300tis se dá koupit kombajn fábka v eleganci, ale s 63kW motorem, jo je to TSI, nechci rozpoutat debatu oo TSI motorech )))))))))))
Vědět určitě dám ...
Chevrolet Cruze - pěknější auto jsem v životě neviděl.
- Hanzy
A pohlavi ma pritelkyne jake ze neboura?chrudoš píše:No vidis, a ja to mam na sebe a u allrisku se te nikdo na vek nepta, oni to maji nejak zmakle pres pojistovani flotilovych aut nebo tak nejak, nicmene pojistka je normalne na me. Je pravda, ze u skrabancu je ti 5% dost na nic, tech 5000 za to stejne vzdycky dat musis, ale co uz. Ja jsem si vybiral sikovnou pritelkyni, ktera auta neboura, takze spoluucast neni problem
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Mne vysiel leasing lepsie ako uver (cez Credium), preplacam asi 1500.-eury...
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Tyjo to je nejak moc, nas to vyslo teda daleko daleko mene, i kdyz ve finale leasing nemame teda.
A Hanzy, pohlavi ma pritelkyne spravne, akorat si musis dobre vybirat no:) Proste prvni rande nemuze byt v restauraci, ale v aute za plneho provozu, tam teprve zjistis, jaka je...teda jako ze bude ridit, samozrejme, aby me tu zas nekdo nechytal za slovo
A Hanzy, pohlavi ma pritelkyne spravne, akorat si musis dobre vybirat no:) Proste prvni rande nemuze byt v restauraci, ale v aute za plneho provozu, tam teprve zjistis, jaka je...teda jako ze bude ridit, samozrejme, aby me tu zas nekdo nechytal za slovo
Když si chci poslat tu nabídku od CREDIUM, tak tam zadávám celkovou cenu vozidla s DPH, spoluúčast 5% asi co a pojišťovnu jakou? Která je tak nejvýhodnější? A nějaké další pojištění čelního sklad nebo tak je dobré si dat nebo to je zbytečnost a zabezpečení vozidla imobilizér co?
Přijde mi nabídka, já budu souhlasit a jenom zajedu ke prodejci a už o nic víc se nemusím starat jo?
Dík
Přijde mi nabídka, já budu souhlasit a jenom zajedu ke prodejci a už o nic víc se nemusím starat jo?
Dík