Voda v chladiči

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Serpico

topení

Příspěvek od Serpico »

...to Richarde už dodo Š 105 - 130 měla ventil " vody " u výměníku topení ( někdy se stávalo že tekl ...)...nicméně u nexie jsem to nerozdělával ale je tam, ofukový klapky ventilace to je někde jinde...

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...

serpico
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Tak u nexie nevím , ale i matiz i nubira má teplý radiátor furt i v létě , bez kohoutu , jako byl třeba u žigula , favoritu apod. , a teplo se pouští fakt akorát klapkou .......
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Serpico

výměník

Příspěvek od Serpico »

...to Tomáši, já to skutečně u nessie nerozdělával, ale pokud si pustím " ofuk " ventilaci, tedy klapkama tak je i po zahřátí motoru studený vzduch - tedy to ventil má... navíc je tam i regulace průtoku vody modré a červené pole a jde to trochu ztuha, prostě otvírá to ventil...ale tady to je o výměně názorů a zkušeností, tedy tak...osobně mám zkušenosti s dodo a tam mnohdy právě ventil línal nebo tekl...u korejců se učím od palikxe

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth

serpico
Richard

Příspěvek od Richard »

Favorit ještě měl kohout topení (vím to, protože mi tekl), Felicia ho už nemá, jestli ho má Nexie nevím, neměl jsem ji a co bylo v Pontiacu (Raceru) si fakt nepamatuju... ;)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Petr S.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr S. »

Nexie ventil nemá. Topení je honěný přez malej radiátorek a vzduch se ovládá pouze klapkama!
Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
BMW F 800 GS
Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://www.czdrafel.cz/
http://planickasystem.webnode.cz
www.autobardo.cz
Serpico

voda

Příspěvek od Serpico »

...a tak vážení já se nepřu - neměl jsem rozdělaný - aneb co se nes... nerozdělávej, takže tak...

Mějte se fajn

serpico
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“