...to Richarde už dodo Š 105 - 130 měla ventil " vody " u výměníku topení ( někdy se stávalo že tekl ...)...nicméně u nexie jsem to nerozdělával ale je tam, ofukový klapky ventilace to je někde jinde...
Mějte se fajn
Voda v chladiči
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
výměník
...to Tomáši, já to skutečně u nessie nerozdělával, ale pokud si pustím " ofuk " ventilaci, tedy klapkama tak je i po zahřátí motoru studený vzduch - tedy to ventil má... navíc je tam i regulace průtoku vody modré a červené pole a jde to trochu ztuha, prostě otvírá to ventil...ale tady to je o výměně názorů a zkušeností, tedy tak...osobně mám zkušenosti s dodo a tam mnohdy právě ventil línal nebo tekl...u korejců se učím od palikxe
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
serpico
Favorit ještě měl kohout topení (vím to, protože mi tekl), Felicia ho už nemá, jestli ho má Nexie nevím, neměl jsem ji a co bylo v Pontiacu (Raceru) si fakt nepamatuju...
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
voda
...a tak vážení já se nepřu - neměl jsem rozdělaný - aneb co se nes... nerozdělávej, takže tak...
Mějte se fajn
Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico
serpico