Stěrače

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

ftaxi ds

Příspěvek od ftaxi ds »

Ja som to vyriešil takým prípravkom na sklo a volá sa to tekuté stierače.
Pri jazde cca. 90 Km/h a viac ani neni treba použiť stierač. Sklo je akože namazané a tým pádom to odskakovanie stieračov stratilo. Stojí to nejak 300Sk .
Reklama

Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Ja bych zkusil ty celogumové a uvidíme ale jestli je uchytim na normální rameno co nessina má.
JRD McLAREN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JRD McLAREN »

..ty ich tam uchytish...
..a nedo ich potom uchmatne :mrgreen:..

..ide to tam dat v poho, len travit dllzku a uchyt..
IMF Master Ignition Forum - http://imfsoft-forum.eu//
Opravy vašich plechových miláčikov
ppp

Příspěvek od ppp »

Odporucam ak si date stierace ktore na prvy pohlad vyzeraju inak ako vacsina na parkovisku tak jedine privarit alebo aspon prilepit nejakym betonovym lepidlom :).
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

ppp píše:Odporucam ak si date stierace ktore na prvy pohlad vyzeraju inak ako vacsina na parkovisku tak jedine privarit alebo aspon prilepit nejakym betonovym lepidlom :).
Tak neparkuj pri takom dome Obrázek ObrázekObrázekObrázekObrázek
ppp

Příspěvek od ppp »

Hehe to som si vtedy nevsimol :lol: .
Len skoda ze parkujem v ruzinove. Na jednej strane panelaky s bytmi kde stoji aj garsonka 20m2 2M a viac, na druhej strane nobl hotel, nobl novy veziak s 5M+ bytmi a dalsi nobl hotel, dom dochodcov, skolka, nedaleko skola a sportovy dvor pri tej skole. Takze az na mladasov co chodia do tej skoly mi to nepripada ako rizikove miesto. Tie stierace z jedneho pruzneho listu mi ostali na aute 3 tyzdne. Takze som radsej isiel do lacnych alco (grafit) ktore vyzeraju ako normalne stierace. Na rozdiel od povodnych a tych pruznych vsak stieraju aj pri 120km/h a gumicky boli perfektne asi pol roka nez nestvrdli. Len sa mi ich nechce menit za dalsie teraz pred zimou aby som nove neznicil na zamrznutom skle ak sa mi ich omylom podari spustit pred oskriabanim.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Prosím vás kolegové. sháním takové plastové uložení ve kterém chodí ten tisícihran na kterém je upevněno rameno stěrače. nevím jak se to přesně jmenuje ale doufám že pochopíte co tím myslím. mám ho vymačkané a stěrač nechodí jak by měl.proto také vrže a když ho pořádně nepřihnu k oknu tak nestírá.
nemá to náhodou někdo. že by mi to poslal. to se vejde i do obálky. :lol: Díky
SK

Příspěvek od SK »

Franta P. píše:Prosím vás kolegové. sháním takové plastové uložení ve kterém chodí ten tisícihran na kterém je upevněno rameno stěrače. nevím jak se to přesně jmenuje ale doufám že pochopíte co tím myslím. mám ho vymačkané a stěrač nechodí jak by měl.proto také vrže a když ho pořádně nepřihnu k oknu tak nestírá.
nemá to náhodou někdo. že by mi to poslal. to se vejde i do obálky. :lol: Díky
to mas ten problem ako ja.......docasne som to vyriesil novym puzdrom ktore som vyrobil z mosadze. Ale da sa to kupit iba ako celok aj s paknami a samotnymi oskami a menis to v kuse. Co som sa pytal v DAEWOO servise ze vraj okolo 1000 SK to stoji.
skip63

Příspěvek od skip63 »

Mě to dělalo taky pak sem tam dal originali na ford mondeo a odte doby je klid
Fiat Brava 1,2 16V červena r.v.99
Nexia GTX 16V Hatchback3 bilá r.v.96
predtim favo 136L r.v.90
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

já bych potřeboval jen to pouzdýrko. a z mondea tam pasuje pouzdro??? a jaký rok výroby. když tak dojdu teda do forda.
stefan

Příspěvek od stefan »

To púzdierko samostatne nepredávajú. Tieš som menil
celý mechanizmus. Ale keď som videl v akom stave boli
tie kĺby, tak to aj trebalo vymeniť. 1300SKK.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
miso1

stierace

Příspěvek od miso1 »

ja som vzdy kupoval BOSCH a nikdy nevrzgali iba ked uz boli zodrate a to asi po 2 zimach. ale dobre je pouzit tekute stierace sice mala flasticka stoji 300sk ale je to super vec
Tmavo zelena metalizaNexia 1,5 8V 55kW Tmavé fólie Chromolux,modro ladeny interier. Xenóny 6000k.
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Je to tak musi se vymenit cely mechanizmus. Ale pasuje tam z kadeta. ten to ma uplně stejny. tak hurá na vrakáč
Bulldog1988

Příspěvek od Bulldog1988 »

Jaké tekuté stěrače byste mi doporučili? Jsem na to koukal a stojí 50-600Kč....Dá se to použít i na boční okna?
SK

Příspěvek od SK »

myslis ze na vrakaci v 20 rocnom kadete to bude v lepsom stave???...........tie tekute stierace mam dobru skkusenost s rain clear od turtle wax......ano da sa to aj na bocne okna pouzit
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“