Stěrače
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Hehe to som si vtedy nevsimol .
Len skoda ze parkujem v ruzinove. Na jednej strane panelaky s bytmi kde stoji aj garsonka 20m2 2M a viac, na druhej strane nobl hotel, nobl novy veziak s 5M+ bytmi a dalsi nobl hotel, dom dochodcov, skolka, nedaleko skola a sportovy dvor pri tej skole. Takze az na mladasov co chodia do tej skoly mi to nepripada ako rizikove miesto. Tie stierace z jedneho pruzneho listu mi ostali na aute 3 tyzdne. Takze som radsej isiel do lacnych alco (grafit) ktore vyzeraju ako normalne stierace. Na rozdiel od povodnych a tych pruznych vsak stieraju aj pri 120km/h a gumicky boli perfektne asi pol roka nez nestvrdli. Len sa mi ich nechce menit za dalsie teraz pred zimou aby som nove neznicil na zamrznutom skle ak sa mi ich omylom podari spustit pred oskriabanim.
Len skoda ze parkujem v ruzinove. Na jednej strane panelaky s bytmi kde stoji aj garsonka 20m2 2M a viac, na druhej strane nobl hotel, nobl novy veziak s 5M+ bytmi a dalsi nobl hotel, dom dochodcov, skolka, nedaleko skola a sportovy dvor pri tej skole. Takze az na mladasov co chodia do tej skoly mi to nepripada ako rizikove miesto. Tie stierace z jedneho pruzneho listu mi ostali na aute 3 tyzdne. Takze som radsej isiel do lacnych alco (grafit) ktore vyzeraju ako normalne stierace. Na rozdiel od povodnych a tych pruznych vsak stieraju aj pri 120km/h a gumicky boli perfektne asi pol roka nez nestvrdli. Len sa mi ich nechce menit za dalsie teraz pred zimou aby som nove neznicil na zamrznutom skle ak sa mi ich omylom podari spustit pred oskriabanim.
Prosím vás kolegové. sháním takové plastové uložení ve kterém chodí ten tisícihran na kterém je upevněno rameno stěrače. nevím jak se to přesně jmenuje ale doufám že pochopíte co tím myslím. mám ho vymačkané a stěrač nechodí jak by měl.proto také vrže a když ho pořádně nepřihnu k oknu tak nestírá.
nemá to náhodou někdo. že by mi to poslal. to se vejde i do obálky. Díky
to mas ten problem ako ja.......docasne som to vyriesil novym puzdrom ktore som vyrobil z mosadze. Ale da sa to kupit iba ako celok aj s paknami a samotnymi oskami a menis to v kuse. Co som sa pytal v DAEWOO servise ze vraj okolo 1000 SK to stoji.Franta P. píše:Prosím vás kolegové. sháním takové plastové uložení ve kterém chodí ten tisícihran na kterém je upevněno rameno stěrače. nevím jak se to přesně jmenuje ale doufám že pochopíte co tím myslím. mám ho vymačkané a stěrač nechodí jak by měl.proto také vrže a když ho pořádně nepřihnu k oknu tak nestírá.
To púzdierko samostatne nepredávajú. Tieš som menil
celý mechanizmus. Ale keď som videl v akom stave boli
tie kĺby, tak to aj trebalo vymeniť. 1300SKK.
celý mechanizmus. Ale keď som videl v akom stave boli
tie kĺby, tak to aj trebalo vymeniť. 1300SKK.
ex - Espero, 11/96, 1,5 DOHC, 66 kW,strieborná metalíza, 107000km, plná výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
Renault Scenic, 12/2000, 1,9 dti, 72 kW, bordová metalíza, 150 000 km, ešte lepšia výbava.
stierace
ja som vzdy kupoval BOSCH a nikdy nevrzgali iba ked uz boli zodrate a to asi po 2 zimach. ale dobre je pouzit tekute stierace sice mala flasticka stoji 300sk ale je to super vec
Tmavo zelena metalizaNexia 1,5 8V 55kW Tmavé fólie Chromolux,modro ladeny interier. Xenóny 6000k.
-