Stěrače
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Stěrače
Nazdar Kolegové. Tak sem tu po půl roce zpět. a mám už dlouhodobý problém. Vržou mi stěrače. A už mě to začíná pěkně štvát. musí mít hodně vody jinak to je kravál. Když tak nějak normálně prší tak pomalá poloha vrže a na cyklo. polohohu je to moc to zase nevidim. už sem zkoušel několik druhů stírátek a pořád stejné. co stim???
- Reklama
- Hanzy
Z klasickych steracu mohu doporucit po nekolika letych zkusenostech sterace Champion a myslim ze se urcite vyplati jak kvalitou tak zivotnosti,ns steracich se urcite nevyplati setrit,ted se zrovna rovnez chystam vyzkouset ty nove bezlistove tak jsem zvedav...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
Já taky o nich přemýšlel a nemaj nějaké jiné uchycení nebo tak nějak???Hanzy píše:Z klasickych steracu mohu doporucit po nekolika letych zkusenostech sterace Champion a myslim ze se urcite vyplati jak kvalitou tak zivotnosti,ns steracich se urcite nevyplati setrit,ted se zrovna rovnez chystam vyzkouset ty nove bezlistove tak jsem zvedav...
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
V predajni autosúčiastok si kúp iba gumičky a vymeň.Ak môžeš vyberať tak mekšie .Ja som kúpil v škodováckej predajni a sú dlhšie ,ale to je OK.Skrátiť sa dajú.Teraz už nič nevŕže.A vyhlodané osky nerobia prítlak gumky ,ale na to je tam pružina v tom ramene .Môžeš skúsiť dať stierače preč od okna a zapnúť či ti nevŕžu osky .Ale zo skúsenosti to budú 99% len gumky ktoré stvrdli a vydávajú pri kĺzaní po skle nepríjemný zvuk.
to já jsem jednou kupoval na služební auto kvalitní gumičky, tuším na jeden stěrač byla asi za kilo, značku nevím, ale mělo to něco společného ze silikonem. Byla samostatně balená. Škoda že nevím výrobce.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Takové ty bezlištové má Ondras na autě, tuším.
Jinak mě ty stěrače taky stírají hodně bídně A když stírají a já dám třeba blinkr, tak se na okamžik jakoby zastaví a pak zase pokračují ve stírání. Netušíte, kde může být problém?
Jinak mě ty stěrače taky stírají hodně bídně A když stírají a já dám třeba blinkr, tak se na okamžik jakoby zastaví a pak zase pokračují ve stírání. Netušíte, kde může být problém?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
si si isty?? ak mas vyhlodane puzdro osiek tak ta pruzina nepritlaci dostatocne a ta vola sposobuje to ze stieraz odskakuje od okna a preto to vzga.....toto je aj moj problem a verim ze to moze sposobovat problem vo vela nexiach....nakolko tie puzdra su plastove a osky su z kovu....dedo.miki píše:A vyhlodané osky nerobia prítlak gumky ,ale na to je tam pružina v tom ramene .Môžeš skúsiť dať stierače preč od okna a zapnúť či ti nevŕžu osky .
stěrače
....to Franta P, nedávno mi zaujali v Bauhasu celogumové co se normálně prodávají á ks BOSH za 700 Kč a tady byly za necelý 200 Kč - ks, jo jedná se o nový typ součástí je plast - ale nemají kovové vzpěry - rozumíme si....
mějte se fajn
mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
Ale to môže nastať iba pri velmi velkej vôli osky v púzdrení.A to už zbadáš volným okom že osky sa kývu a stierače podskakujú po skle.PeterMI_SK píše:si si isty?? ak mas vyhlodane puzdro osiek tak ta pruzina nepritlaci dostatocne a ta vola sposobuje to ze stieraz odskakuje od okna a preto to vzga.....toto je aj moj problem a verim ze to moze sposobovat problem vo vela nexiach....nakolko tie puzdra su plastove a osky su z kovu....dedo.miki píše:A vyhlodané osky nerobia prítlak gumky ,ale na to je tam pružina v tom ramene .Môžeš skúsiť dať stierače preč od okna a zapnúť či ti nevŕžu osky .