Hoří mi elektrika. Pomoc!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Hoří mi elektrika. Pomoc!
Nazdárek. Jednou takhle jedu a najednou ucítím takový divný smrad. Šáhnu na víko od pojistek a to bylo horké. tak jsem hned zastavil a koukám měl sem seškvařenou pojistku od dálk. světel a od předních mlhovek. co s tím? nikdy se mi to nestalo.
- Reklama
- dedo.miki
- Kontaktovat uživatele:
To je divné, lebo hmlovky pri dialkových by nemali svietiť.A ked niečo nemá svietiť tak tam nejde elektrika.Tá poistka čo ti horela ,je potrebné zistiť na ktorú stranu ide(lavý a pravý reflektor sú poistky rozdielne).A ak vieš stranu tak treba zmerať odber a skontrolovať aj tú stranu dialkové svetlo(ak to naozaj bolo dialkové). Daj viac info.
no je mozne ze to byly relatka na potkavacky a dalkove (teda podle toho cim jsi svitil)u nexie by jsi nebyl prvni komu se to stalo
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
-
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný den
Mě jen napadlo stalo se mi to ještě na 120.Samozřejmě jsem měl přidaný světla jak dálkový tak mlhovky a neměl jsem relátka! Jel jsem to jen vyzkoušet no a zapek se mi tenkrát přepinač.Hned jsem je tam dal a byl pokoj.Ale to asi nebude tvůj případ.Ty si budeš muset projít zapojení.Třeba mohou být jen nedotaženy šroubky nebo něco podobnýho.Nebo jestli nejsi první majitel jestli kabely nejsou trochu přeházený.To já minimax mám a dokonce jsem ho použil při kontrole policajtama.Když mě zastavili tak jsem nestahoval okýnko ale otevřel jsem dveře policajt si okamžitě všim pochválil mě ani nechtěl pomalu papíry a povídá vy to máte určitě všechno v pořádku a jen mě popřál šťastnou cestu:lol:
Ať nám jezdí a nezlobí
Mě jen napadlo stalo se mi to ještě na 120.Samozřejmě jsem měl přidaný světla jak dálkový tak mlhovky a neměl jsem relátka! Jel jsem to jen vyzkoušet no a zapek se mi tenkrát přepinač.Hned jsem je tam dal a byl pokoj.Ale to asi nebude tvůj případ.Ty si budeš muset projít zapojení.Třeba mohou být jen nedotaženy šroubky nebo něco podobnýho.Nebo jestli nejsi první majitel jestli kabely nejsou trochu přeházený.To já minimax mám a dokonce jsem ho použil při kontrole policajtama.Když mě zastavili tak jsem nestahoval okýnko ale otevřel jsem dveře policajt si okamžitě všim pochválil mě ani nechtěl pomalu papíry a povídá vy to máte určitě všechno v pořádku a jen mě popřál šťastnou cestu:lol:
Ať nám jezdí a nezlobí
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Nuž,tento pán mal aj hasiaci prístroj,aj sa snažil....
videl som to na vlastné oči ,stalo sa to 4.4.2006 v centre Nitry,vraj mal v škodovke veľký akumulátor,ktorý sa mu oprel "kolíkmi "o sedačku..
videl som to na vlastné oči ,stalo sa to 4.4.2006 v centre Nitry,vraj mal v škodovke veľký akumulátor,ktorý sa mu oprel "kolíkmi "o sedačku..
Naposledy upravil(a) alvin dne ned zář 09, 2007 16:58, celkem upraveno 1 x.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L