Hoří mi elektrika. Pomoc!

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Franta P.

Hoří mi elektrika. Pomoc!

Příspěvek od Franta P. »

Nazdárek. Jednou takhle jedu a najednou ucítím takový divný smrad. Šáhnu na víko od pojistek a to bylo horké. tak jsem hned zastavil a koukám měl sem seškvařenou pojistku od dálk. světel a od předních mlhovek. co s tím? nikdy se mi to nestalo.
Reklama

dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

To je divné, lebo hmlovky pri dialkových by nemali svietiť.A ked niečo nemá svietiť tak tam nejde elektrika.Tá poistka čo ti horela ,je potrebné zistiť na ktorú stranu ide(lavý a pravý reflektor sú poistky rozdielne).A ak vieš stranu tak treba zmerať odber a skontrolovať aj tú stranu dialkové svetlo(ak to naozaj bolo dialkové). Daj viac info.
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

no je mozne ze to byly relatka na potkavacky a dalkove (teda podle toho cim jsi svitil)u nexie by jsi nebyl prvni komu se to stalo
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
congo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od congo »

mne sa sem-tam stane ze mi vybehne oblacik dymu od packy na smerovkach :) nikde ale neni vidno nic ohorete :) tak to neriesim :)
Nexia 1.5 16v, SONY CDX-GT 500, Jensen XS1693, Magnat Basstec 225
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km :D
Kruger !!!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kruger !!! »

congo píše:mne sa sem-tam stane ze mi vybehne oblacik dymu od packy na smerovkach :) nikde ale neni vidno nic ohorete :) tak to neriesim :)
Toto se děje i mě avšak pro změnu na straně stíračů. Naši technici, nevíte co nám to tam kouří ? :lol:
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Teda já zírám a hasičáky máte Obrázek
congo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od congo »

-peha- píše:Teda já zírám a hasičáky máte Obrázek
hehehe sem tam by sa asi zisiel :lol:
Nexia 1.5 16v, SONY CDX-GT 500, Jensen XS1693, Magnat Basstec 225
prekrocil som magicku hranicu 200.000 km :D
Topol

Příspěvek od Topol »

Pěkný den :D
Mě jen napadlo stalo se mi to ještě na 120.Samozřejmě jsem měl přidaný světla jak dálkový tak mlhovky a neměl jsem relátka! Jel jsem to jen vyzkoušet no a zapek se mi tenkrát přepinač.Hned jsem je tam dal a byl pokoj.Ale to asi nebude tvůj případ.Ty si budeš muset projít zapojení.Třeba mohou být jen nedotaženy šroubky nebo něco podobnýho.Nebo jestli nejsi první majitel jestli kabely nejsou trochu přeházený.To já minimax mám a dokonce jsem ho použil při kontrole policajtama.Když mě zastavili tak jsem nestahoval okýnko ale otevřel jsem dveře policajt si okamžitě všim pochválil mě ani nechtěl pomalu papíry a povídá vy to máte určitě všechno v pořádku a jen mě popřál šťastnou cestu:lol:
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Obrázek
alvin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alvin »

Nuž,tento pán mal aj hasiaci prístroj,aj sa snažil....
Obrázek

videl som to na vlastné oči ,stalo sa to 4.4.2006 v centre Nitry,vraj mal v škodovke veľký akumulátor,ktorý sa mu oprel "kolíkmi "o sedačku..
Naposledy upravil(a) alvin dne ned zář 09, 2007 16:58, celkem upraveno 1 x.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Nevím. Když nemám zapaté přední mlhovky tak se s pojistkou od dálkových nic neděje. a já mám jen jednu na oboje. ne na levé a na pravé světlo zvlášť. ale kdzž zapnu mlhovky tak se zpeče na dálkové a na přední mlhovky. Nebude relátko na mlhovky fuč???
dedo.miki
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dedo.miki »

Ale stále si nezmeral odber. Podla toho sa dá posúdiť či tam máš zvýšený odber a preto ti to páli, alebo len zlý kontakt-velký prechodový odpor a od toho nahrieva.Ale tie relátka môžeš pozrieť či niesu obhorené tiež.
olin

Příspěvek od olin »

dým od páčky směrovek jsem měl taky,byl to oříšek spínací skříňky,už se to tady taky řešilo,stojí v Krči asi 300Kč olin
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

No ale když se mi to nikdy nestalo???
Topol

Příspěvek od Topol »

Franta P. píše:No ale když se mi to nikdy nestalo???
Pěkný den :D
To je jasný dým může být jen u výfuku jinak je zle!Ale na elektriku je tady dědo.miki.Udělej to co ti radí a bude to vcajku ;)
Ať nám jezdí a nezlobí :P
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

ZASE MI HOŘÍ ELEKTRIKA. VŽDY STRAŠNÝ SMRAD KDYŽ DÁM DÁLKOVÉ A PAK SE MI ROZTAVÍ POJISTKA NA DÁLKOVÉ SVĚTLA ŽE JÍ NEMŮŽU VYDOLOVAT VEN.. MUSIM JEZDIT JEN NA POTKÁVACÍ. CO S TÍM??????????????????
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“