Točí ale neštartuje
Moderátor: Blue Lanos
Točí ale neštartuje
Kedže jazdim na LPG tak ma netrapilo že mi už dlhšie svieti kontrolka benzinu. Lenze dnes som uz nenastartoval akurat ked som sa chystal na benzin tak pravdepodobne malo benzinu. Takze som tam dolial z kanistra 6 litrov ale stale nemozem nastartovat. Toci ale nenaskoci. Uz neviem co s tym, teraz akurat na sviatky. Poradte prosim.
Lega 2.0i LPG full
- Reklama
Skusal som drzat to tlacitko aj zo 7 sekund, ale vzdy az ked som ho pustil tak mi preplo do rezimu bud cisto benzin alebo plyn so startovanim na benzin, takze na plyn sa mi startovat neda asi. Zda sa ale, ze benzinove cerpadlo mam v poriadku lebo ako startujem a pustim klucik tak este zo sekundu po tom nieco bzuci zo zadu od palivovej nadrze. Tak uz fakt neviem. Zeby pomohlo roztiahnutie?
Lega 2.0i LPG full
Este som nic neporiesil lebo zohnat dnes niekoho kto ma odvezie na benzinku s kanistrom aby som mohol doliat viac benzinu alebo pripadne roztiahne je problem. Ale uz sa mi slubil kamarat tak dufam ze uz konecne dojde. Ale idem este skusit to s tym stlacenim tlacidla pri zasuvani kluca...
Lega 2.0i LPG full
ved sa mi aj dost ulavilo, auto potrebujem kazdy den a uz som mal obavy ze to budem musiet odtiahnut do servisu ale az po novom roku ked budu mat v servise cas a samozrejme tam zacvakat nejaku drahu opravu... este ze to takto dopadlo. zaujimave ze to potrebuje tolko benzinu aby sa to spametalo. jj, dobra vec ten navod k prepinacu LPG
Lega 2.0i LPG full
Zdravim vas,pani.No vidite,teraz to prislo aj na mna.Na benzin mi nechce ist,potvora.Startujem a jazdim len na plyn.A uz som z toho zufaly.Dolial som benzin,vymenil palivovy filter(aj tak bolo treba,este som ho nemenil)a aj tak nejde.Ked aj chyti,tak ide len 5-10 sekund a skape.A ked skusim pridat,tak ju v momente zadusim.Moze byt este volakde volaco zanesene?Zajtra sa chystam vybrat cerpadlo a .....?Este neviem co,mozno preskusat ci vobec ide,no neviem co ine mam este spravit.Ak vas niekoho nieco napada,poradte prosim,za kazdu radu budem vdacny.Zatial pekny vecer.Noc?
Leganza 2,0 CDX,1998,LPG
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo chlape tak to sa asi budeš muset pozrieť na čerpadlo ,pretože si spravyl fatálnu chybu a asi si nemal v nádži benzin čo Tak potom asi vieš čo ťa čaká ale dúfam že to nebude až také zlé V každom prípade vyskúšaj čerpadlo lebo to je asi 99% chyba Držim palce aby si to skoro vyriešil a hlavne už potom nenechávaj prázdnú nádrž