Točí ale neštartuje

Moderátor: Blue Lanos

Mufty
Kontaktovat uživatele:

Točí ale neštartuje

Příspěvek od Mufty »

Kedže jazdim na LPG tak ma netrapilo že mi už dlhšie svieti kontrolka benzinu. Lenze dnes som uz nenastartoval akurat ked som sa chystal na benzin tak pravdepodobne malo benzinu. Takze som tam dolial z kanistra 6 litrov ale stale nemozem nastartovat. Toci ale nenaskoci. Uz neviem co s tym, teraz akurat na sviatky. :evil: Poradte prosim.
Lega 2.0i LPG full
Reklama

-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Tak to nieje sranda lebo Ti možno odišlo čerpadlo :idea: Ale môžeš naštartovať len na LPG,neviem aký máš prepínač ale mám dojem že keď dlhšie podržíš to tlačítko na LPG tak to bude štartovať v plynnom režime :D Takže potleč dlhšie tlačítko a keď sa Ti rossvieto kontrolka že si v LPG tak štartuj ;)
Mufty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mufty »

Skusal som drzat to tlacitko aj zo 7 sekund, ale vzdy az ked som ho pustil tak mi preplo do rezimu bud cisto benzin alebo plyn so startovanim na benzin, takze na plyn sa mi startovat neda asi. Zda sa ale, ze benzinove cerpadlo mam v poriadku lebo ako startujem a pustim klucik tak este zo sekundu po tom nieco bzuci zo zadu od palivovej nadrze. Tak uz fakt neviem. Zeby pomohlo roztiahnutie? :roll:
Lega 2.0i LPG full
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Mufty skús zmáčnuť to tlačítko a keď sa Ti rozsvieti LPG režim tak ho stále drž a štartuj :?:
whisky22
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od whisky22 »

"Milan" Leganza 2,0 CDX full vybava, color 69U, LPG Lovato-Lovtec, model98, 183000 km + Babetta r.1995
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

No ten návod je perfekný a čítal si aj poslednú položku :?: Hlavne sa ozvi čo s tím a či už jede ;)
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo jinak Whiskino ten návod je velká pomoc pre LPGéčkárou :lol: Už so si ju zálohoval :lol: :lol: :lol: No ale Mufty sa dáko neozývá dúfam že to štartnul :?:
Mufty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mufty »

Este som nic neporiesil lebo zohnat dnes niekoho kto ma odvezie na benzinku s kanistrom aby som mohol doliat viac benzinu alebo pripadne roztiahne je problem. Ale uz sa mi slubil kamarat tak dufam ze uz konecne dojde. Ale idem este skusit to s tym stlacenim tlacidla pri zasuvani kluca...
Lega 2.0i LPG full
Mufty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mufty »

tak som k tym 7 litrom benzinu dolial dalsich 12 a hura, naskocilo :P
Lega 2.0i LPG full
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Ani nevieš akú radosť mám za debe :lol: :lol: :lol: A dobré je aj od Whiskiho to je velká pomoc pre LPGčka :lol: :lol: :lol: Chvála bohu že to nebolo nič vážne holt Lega je Lega :lol: :lol: :lol:
Mufty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mufty »

ved sa mi aj dost ulavilo, auto potrebujem kazdy den a uz som mal obavy ze to budem musiet odtiahnut do servisu ale az po novom roku ked budu mat v servise cas a samozrejme tam zacvakat nejaku drahu opravu... este ze to takto dopadlo. zaujimave ze to potrebuje tolko benzinu aby sa to spametalo. jj, dobra vec ten navod k prepinacu LPG
Lega 2.0i LPG full
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

To s tým štartnem som mal aj já lebo keď som ju kúpil tak mi ju dovezol do roboty a povedal že je v nej málo benálu a ozaj ráno som ju musel natočiť na LPG a potom som dotankoval 15 l benzínu a pokoj :lol: :lol: :lol: Takže tankuj a jazdi -i -i -i
kmartin

Příspěvek od kmartin »

Zdravim vas,pani.No vidite,teraz to prislo aj na mna.Na benzin mi nechce ist,potvora.Startujem a jazdim len na plyn.A uz som z toho zufaly.Dolial som benzin,vymenil palivovy filter(aj tak bolo treba,este som ho nemenil)a aj tak nejde.Ked aj chyti,tak ide len 5-10 sekund a skape.A ked skusim pridat,tak ju v momente zadusim.Moze byt este volakde volaco zanesene?Zajtra sa chystam vybrat cerpadlo a .....?Este neviem co,mozno preskusat ci vobec ide,no neviem co ine mam este spravit.Ak vas niekoho nieco napada,poradte prosim,za kazdu radu budem vdacny.Zatial pekny vecer.Noc?
Leganza 2,0 CDX,1998,LPG
-peha-
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -peha- »

Jo chlape tak to sa asi budeš muset pozrieť na čerpadlo ,pretože si spravyl fatálnu chybu a asi si nemal v nádži benzin čo :? Tak potom asi vieš čo ťa čaká ale dúfam že to nebude až také zlé :P V každom prípade vyskúšaj čerpadlo lebo to je asi 99% chyba ;) Držim palce aby si to skoro vyriešil a hlavne už potom nenechávaj prázdnú nádrž :D
kmartin

Příspěvek od kmartin »

No az taku prazdnu nadrz som zas nemal.Doteraz som benzin tankoval,az ked sa rozsvietila kontrolka(hladne oko ); )
Leganza 2,0 CDX,1998,LPG
Odpovědět

Zpět na „LEGANZA“