Hrkajuci tachometer
Moderátor: Blue Lanos
Hrkajuci tachometer
Servis, neviete mi niekto prosiiiiiim poradit tako sa dostat k tachometru? pri urcitej rychlosti mi zacne hrkotat.
- Reklama
Re: Hrkajuci tachometer
mne zase zvykne sem tam skákať ručička tachmetra hore dole ako keby
tam bol zlý kontakt ja by som sa tiež rád na to pozrel ale do elektriky
sa radšej neoplatíí starať
tam bol zlý kontakt ja by som sa tiež rád na to pozrel ale do elektriky
sa radšej neoplatíí starať
- Rumcajz
- Kontaktovat uživatele:
zdravím, jo, na esperách je to mechanické, cez lanko. Dostaneš sa k tomu asi takto, dáš dole umelé kryty okolo volantu a potom odšróbuješ skrutky na tacháči, povitiahneš ho a keď sa lepšie kukneš tak je to jednoduché. Aj to lanko je ľahké dať dolu, stačí troška IQ. Ak ho máš zlé, tak ja mám ešte asi dva. Stačí sa ozvať.
adios
adios
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
Diki, idem sa na to pozrietPeterMT píše:zdravím, jo, na esperách je to mechanické, cez lanko. Dostaneš sa k tomu asi takto, dáš dole umelé kryty okolo volantu a potom odšróbuješ skrutky na tacháči, povitiahneš ho a keď sa lepšie kukneš tak je to jednoduché. Aj to lanko je ľahké dať dolu, stačí troška IQ. Ak ho máš zlé, tak ja mám ešte asi dva. Stačí sa ozvať.
adios