Hrkajuci tachometer

Moderátor: Blue Lanos

Odpovědět
zmeski

Hrkajuci tachometer

Příspěvek od zmeski »

Servis, neviete mi niekto prosiiiiiim poradit tako sa dostat k tachometru? pri urcitej rychlosti mi zacne hrkotat.
Reklama

mirko666

Re: Hrkajuci tachometer

Příspěvek od mirko666 »

mne zase zvykne sem tam skákať ručička tachmetra hore dole ako keby
tam bol zlý kontakt ja by som sa tiež rád na to pozrel ale do elektriky
sa radšej neoplatíí starať
ppp

Příspěvek od ppp »

Neviem ci na vsetkych esperach ale predpokladam ze na vsetkych, je nahon tachometru mechanicky. Takze asi niekde bude nieco uvolnene, opotrebovane alebo zlomene.
Rumcajz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rumcajz »

zdravím, jo, na esperách je to mechanické, cez lanko. Dostaneš sa k tomu asi takto, dáš dole umelé kryty okolo volantu a potom odšróbuješ skrutky na tacháči, povitiahneš ho a keď sa lepšie kukneš tak je to jednoduché. Aj to lanko je ľahké dať dolu, stačí troška IQ. Ak ho máš zlé, tak ja mám ešte asi dva. Stačí sa ozvať.
adios
Espero 2.0l na 1.5l TP,, 15" elektróny, new music, new sanie, new výfuk, new vačka z 1.8...
Espero 2.0l na 1.5l TP, LPG (legal), ABS, klíma, airbag, akože drevo, modré,..(koža, vyhr.sedadlá) .. PREDANÉ 68tis
Espero 2.0l na 1.5l TP full výbava, ... PREDANÉ 75tis
Omega MV6 ... no coment ...
zmeski

Příspěvek od zmeski »

PeterMT píše:zdravím, jo, na esperách je to mechanické, cez lanko. Dostaneš sa k tomu asi takto, dáš dole umelé kryty okolo volantu a potom odšróbuješ skrutky na tacháči, povitiahneš ho a keď sa lepšie kukneš tak je to jednoduché. Aj to lanko je ľahké dať dolu, stačí troška IQ. Ak ho máš zlé, tak ja mám ešte asi dva. Stačí sa ozvať.
adios
Diki, idem sa na to pozriet
Odpovědět

Zpět na „ESPERO“