Zdravím pánové, múže mi někdo z vás poradit jak vyměnit čidlo teploty vody co vede k budíku, jestli je tam nějaký problém (vypustit vodu a pak dolít, nebo zavzdušnění systému atd.) A kde ho najdu???? V servisním manuálu jsem to nenašel, buď jsem blbej, slepej, anebo oboje?!
tak díky, ty obrázky byly fain, bohužel mi to musí udělat kamoš v servise, nemám to kde vyheverovat a z vrchu se tam nedá dostat , ale už jsem dohodnutý, tak věřím, žo to bude brnkačka.
Tak čidlo je vyměněné, brnačka to nebyla, v HB tam není vůbec místo no byla to svinská práce, navíc když byl ještě teplý motor. Ale sranda, čidlo to nebylo............. Byl to budík, tedy mechanická závadička v budíčku a to jsem se nasmál. Do pr.... člověk se nervuje a pak je to taková blbina. tak díky za pomoc.
Aha, tak to se mam pripadne na co tesit (az bude teplejc a prihodne pochcasi ...)
Nedavno me 2x spadla rucicka teploty behem jizdy na cca minutu a pak vsechno v poho ...
Bud nejaky blby kontakt/ukostreni v budikach, takze vybrat budiky
nebo se dostat za sani a tak si to uzit s odzkousenim
Esce vedet jak na to ... prej k nejakemu ukostreni bo primo baterce
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.