![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
DIK MOC
Moderátor: Blue Lanos
No neviem, jazdit z kopca s vyradenou rychlostou je pekna blbost, vyssia spotreba, horsia ucinnost posilnovacov ...semsej píše:Toto som presne potreboval!![]()
Dik za vsetky rady! Ale mam este jednu otazku...
Ked je teda mozne aj za jazdy preradit z "D" napriklad na trojku...
hm... viem, ze to neni moc OK, ale bol som zvyknuty jazdit napriklad ked idem sustavne z kopca s vyradenou rychlostou... da sa to aj pri automatickej prevodovke? ze posunem paku o jednu polohu hore z "D" do "NEUTRAL" a proste pojdem na volnobeh...? a potom, ked kopec skonci, tak bez problemov zase zaradit "D"? ci nemal by som to robit radsej? ono ani na manuale by sa to nemalo...
A inak s tou krizovatkou to bude fakt dost velky problem...kazdy krat, ked som doteraz staval na krizovatke, tak SCHVALNE bez brzdenia...teda zabrzdil som, pockal kym doslo auto za mna a pustil brzdovy pedal...kvoli tomu, aby som neoslnoval vodica za mnou...mne to totiz vadi, hlavne v noci a nechcem robit inym to, co vadi mne samemu...cize treba uplne zmenit tento 6-rocny zvyk, abo vyradit na neutral...ale nemala by to byt daka velka havaria, ak sa stane![]()
hlavne hodit spiatocku za jazdy sa nemoze![]()
![]()
Ale když máš zařazenou rychlost a otáčky jsou tedy přes nějakou mez a nemáš vůbec sešláplej pedál, tak ECU úplně uzavře vstřiky. Alespoň u manuálu, u automatu netuším, chybí dostatečné zkušenosti, jel jsem v tom dvakrát.Roland píše:Ja mám po Š120 Leganzu a samozrejme z kopca som s ňou (Š120) jazdil s vyradenou rýchlosťou aby som išiel rýchlejšie. Samozrejme som to aplikoval aj na Leganze a až tu na fóre som sa dozvedel aká je to pakovina ale músím povedať že sa mi veľmy ťažko zvyká na ponechanie rýchlosti.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |