s panom bohom idem od vas...
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
s panom bohom idem od vas...
Takze po dlhzsom snazeni je nexia predana a vcelku mi odlahlo na dusi lebo v poslednej dobe to nebolo o vozeni sa autom ale o vrazani penazi do stareho vraku na ktorom som aj tak uz skoro nejazdil. Drzim palce vsetkym nexiakom, lebo pri aute okolo a nad 10 rokov to bude treba 

Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
- Reklama
Re: s panom bohom idem od vas...
kolko mala km najazdenych?Radmont píše:Takze po dlhzsom snazeni je nexia predana a vcelku mi odlahlo na dusi lebo v poslednej dobe to nebolo o vozeni sa autom ale o vrazani penazi do stareho vraku na ktorom som aj tak uz skoro nejazdil. Drzim palce vsetkym nexiakom, lebo pri aute okolo a nad 10 rokov to bude treba
taky sem dospel k podobnemu nazoru, dokud jezdi na co vyhazovat prachy na jiny, jen trosku novejsiHabron píše:Hm, tak to mě moje žena "Božena" nabádala už několikrát, ať nexii prodám, ale já pořád nechci, já to auto mám rád a dokud nebudu opravdu palčivě cítit, že mi chybí peníze a držet takovéhoto skorveterána je finančně neunosné, tak si ji nechám.

- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
já začínam mítten pocit vraku taky. Ale s Corsou mý mladý s e občas svezu a hned je soptík jako supernnovinka
Ale prachy do auta cpát nehodlam. A´t to jezdí a hotovo. no ale o nexii bych si kdo ví co nemyslel. auto který bylo vyrobený v roce 95 (?) technologicky na úrovni 85 (?)
tam už se zázraky a výdrž čekat nedaj.

Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram