s panom bohom idem od vas...
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
s panom bohom idem od vas...
Takze po dlhzsom snazeni je nexia predana a vcelku mi odlahlo na dusi lebo v poslednej dobe to nebolo o vozeni sa autom ale o vrazani penazi do stareho vraku na ktorom som aj tak uz skoro nejazdil. Drzim palce vsetkym nexiakom, lebo pri aute okolo a nad 10 rokov to bude treba
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
- Reklama
Re: s panom bohom idem od vas...
kolko mala km najazdenych?Radmont píše:Takze po dlhzsom snazeni je nexia predana a vcelku mi odlahlo na dusi lebo v poslednej dobe to nebolo o vozeni sa autom ale o vrazani penazi do stareho vraku na ktorom som aj tak uz skoro nejazdil. Drzim palce vsetkym nexiakom, lebo pri aute okolo a nad 10 rokov to bude treba
taky sem dospel k podobnemu nazoru, dokud jezdi na co vyhazovat prachy na jiny, jen trosku novejsi letos tedy asi stale nexia, pristi rok uvidime, jestli se nam nenarodi 2metrovy diteHabron píše:Hm, tak to mě moje žena "Božena " nabádala už několikrát, ať nexii prodám, ale já pořád nechci, já to auto mám rád a dokud nebudu opravdu palčivě cítit, že mi chybí peníze a držet takovéhoto skorveterána je finančně neunosné, tak si ji nechám.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Je to jako se zenskyma, doma mas jednu, pak vyzkousis lepsi, ale co je doma to se pocita ne?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
já začínam mítten pocit vraku taky. Ale s Corsou mý mladý s e občas svezu a hned je soptík jako supernnovinka Ale prachy do auta cpát nehodlam. A´t to jezdí a hotovo. no ale o nexii bych si kdo ví co nemyslel. auto který bylo vyrobený v roce 95 (?) technologicky na úrovni 85 (?) tam už se zázraky a výdrž čekat nedaj.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram