Tata ma Yarise, uz patym rokem, takze jeste prvni model, tedy 4 valec 1.0. To auticko ma pro lidi fantasticky vyresenej vnitrni prostor (kufr nic moc). Motor je opravdu povedenej, zivej, vykonnej a ma neuveritelne nizkou spotrebu. Spolehlivost behem tech 5 let skvela, pravidelny prohlidky, 2 svolani ze strany Toyoty do servisu, jednou prestalo hrat radio. To je snad vsechno. Jediny co me trochu vadi jsou plasty pouzite v interieru, jsou tvrdsi a po nejaky dobe je clovek slysi. A na to mam tak trochu alergii

. Na druhou stranu plasty pouzite na "skla" svetlometu a narazniky jsou dost zajimave. Maji pametovy efekt, takze kdyz se narazem promacknou (i "skla" prednich reflektoru), tak se po nejake chvilce s lupnutim vrati do puvodniho tvaru. To se muze hodit treba pri parkovani.
Fabie mi prijde na pohled vevnitr hodne "festovne" udelana, pusobi sice stroze ale solidne. Ale po tom, co sem jel v nekolika, se kteryma se jezdilo zhruba stejne jako s mym Lanosem, prisel sem na to, ze s tou "festovnosti" interieru to neni zase tak slavny, jak to na pohle vypada a i ve Fabii je pri jizde slyset docela dost pazvuku. Oproti dalsim moznostem u Fabie jako velky plus vidim pestrou nabidku motoru. Jako minus to, ze v solidni vybave je relativne hodne draha.