Kalos , Getz , Fabie
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Kalos , Getz , Fabie
Tak a je to tady .
Moje tchyňa bude prodávat Matizka , chce nový autíčko , ale už ne Sparka, něco lehce většího. Líbí se jí Peugeot 206 , ale ta cena , teď tady na to koukám.
Fábii jsem jí zavrhnul , ale pokud mě někdo přebijete argumenty....
Byl jsem zastáncem Kalose , ale kouknul jsem se na Hyundai Getz a teď jsem na vážkách.
Getz je levnější , menší spotřeba , motor 1.1 je dvanáctiventil ,
lepší výbava , větší síť prodejců , .....
Tak teď poraďte , co vybrat ????
Moje tchyňa bude prodávat Matizka , chce nový autíčko , ale už ne Sparka, něco lehce většího. Líbí se jí Peugeot 206 , ale ta cena , teď tady na to koukám.
Fábii jsem jí zavrhnul , ale pokud mě někdo přebijete argumenty....
Byl jsem zastáncem Kalose , ale kouknul jsem se na Hyundai Getz a teď jsem na vážkách.
Getz je levnější , menší spotřeba , motor 1.1 je dvanáctiventil ,
lepší výbava , větší síť prodejců , .....
Tak teď poraďte , co vybrat ????
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Reklama
ak ti zalezi na vybave tak getz.
ak na pohodli, zober toho kto stym bude jazdit, do predajni a nechaj sa previest. osobne by som ta nahovaral na p 206 ale to je subjektivne lebo to sa paci mne.
ak na pohodli, zober toho kto stym bude jazdit, do predajni a nechaj sa previest. osobne by som ta nahovaral na p 206 ale to je subjektivne lebo to sa paci mne.
ExLanos
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
http://www.lanosclub.com/gallery.php?mo ... erie_id=53
-----------------------------
Suzuki SX4 Freeze http://moje.auto.cz/Peco/suzuki-sx4.html
Tata ma Yarise, uz patym rokem, takze jeste prvni model, tedy 4 valec 1.0. To auticko ma pro lidi fantasticky vyresenej vnitrni prostor (kufr nic moc). Motor je opravdu povedenej, zivej, vykonnej a ma neuveritelne nizkou spotrebu. Spolehlivost behem tech 5 let skvela, pravidelny prohlidky, 2 svolani ze strany Toyoty do servisu, jednou prestalo hrat radio. To je snad vsechno. Jediny co me trochu vadi jsou plasty pouzite v interieru, jsou tvrdsi a po nejaky dobe je clovek slysi. A na to mam tak trochu alergii . Na druhou stranu plasty pouzite na "skla" svetlometu a narazniky jsou dost zajimave. Maji pametovy efekt, takze kdyz se narazem promacknou (i "skla" prednich reflektoru), tak se po nejake chvilce s lupnutim vrati do puvodniho tvaru. To se muze hodit treba pri parkovani.
Fabie mi prijde na pohled vevnitr hodne "festovne" udelana, pusobi sice stroze ale solidne. Ale po tom, co sem jel v nekolika, se kteryma se jezdilo zhruba stejne jako s mym Lanosem, prisel sem na to, ze s tou "festovnosti" interieru to neni zase tak slavny, jak to na pohle vypada a i ve Fabii je pri jizde slyset docela dost pazvuku. Oproti dalsim moznostem u Fabie jako velky plus vidim pestrou nabidku motoru. Jako minus to, ze v solidni vybave je relativne hodne draha.
Fabie mi prijde na pohled vevnitr hodne "festovne" udelana, pusobi sice stroze ale solidne. Ale po tom, co sem jel v nekolika, se kteryma se jezdilo zhruba stejne jako s mym Lanosem, prisel sem na to, ze s tou "festovnosti" interieru to neni zase tak slavny, jak to na pohle vypada a i ve Fabii je pri jizde slyset docela dost pazvuku. Oproti dalsim moznostem u Fabie jako velky plus vidim pestrou nabidku motoru. Jako minus to, ze v solidni vybave je relativne hodne draha.
- Kessler
- Kontaktovat uživatele:
Moje kamarádka měla P206 a byly s tím problémy s elektrikou. Nejsrandovnější bylo to vyhřívání sedadla, který se samo zapnulo a pak nešlo vypnout, takže musela zastavit a vyběhnout z auta, bo by jí to spálilo p*del Pak místo toho koupila Fabii 1.9 TDi a je s tím spokojená...
'89 Daewoo Racer 1.5 -> '98 Škoda Felicia 1.3 -> '77 Mercedes-Benz W123 240D - Das Auto
Toyota je fajn , dokonce jsem s ní i jel , ale ona chce něco do 250 tis. .
Proto taky padá ten p 206. Ideální by byl Kalos , protože Matizka si asi nakonec nechá švagrová a tak už by to bylo čtvrté Daewoo ( vlastně Chevy ) v rodině. Teď ale váhám a asi se zajdu podívat na toho Hyundaie......
Proto taky padá ten p 206. Ideální by byl Kalos , protože Matizka si asi nakonec nechá švagrová a tak už by to bylo čtvrté Daewoo ( vlastně Chevy ) v rodině. Teď ale váhám a asi se zajdu podívat na toho Hyundaie......
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Blue Lanos
asi to fakt financne vypada na toho Getza alebo Sparka...
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
p 206 má kamarát v 1.6 a maximálna nespokojnosť.Kazí sa tam úplne všetko
aj jeho mama má 206,ale v automate a nespokojnosť nie je maximálna,ale značná.
yaris má druhý kamarát.Motor je super,ťahá jak hovado.Nexia má čo robiť držať krok. Ale plasty v interiéry trieskajú a vrźgajú a preraďovanie je strašne divné,horšie ako na matizkovi, a to proti tomu matizáckemu mám značné výhrady.
Kalos je fajn,ale o tom nech hovoria iní,pretože tu je rozhodne viac ľudí so skúsenosťami s ním.
Hyundai je fajn,vyzerá podarene a asi nebude najhorší. Mám síce k tejto značke trocha dešpekt, ale v tomto prípade a vzhľadom na cenu je to rozhodne slušné.
aj jeho mama má 206,ale v automate a nespokojnosť nie je maximálna,ale značná.
yaris má druhý kamarát.Motor je super,ťahá jak hovado.Nexia má čo robiť držať krok. Ale plasty v interiéry trieskajú a vrźgajú a preraďovanie je strašne divné,horšie ako na matizkovi, a to proti tomu matizáckemu mám značné výhrady.
Kalos je fajn,ale o tom nech hovoria iní,pretože tu je rozhodne viac ľudí so skúsenosťami s ním.
Hyundai je fajn,vyzerá podarene a asi nebude najhorší. Mám síce k tejto značke trocha dešpekt, ale v tomto prípade a vzhľadom na cenu je to rozhodne slušné.