potřeboval bych radu.
Koupil jsem si Lanos a teď v zimě se mi nezasouvá automatická anténa. Byla důkladně natřena silikonovým olejem, ale zřejmě je potřeba mazat i jinde.Může mi s tím někdo pomoci.Budu vděčnej za každou radu.
Díky Radek

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
To je tym, ze pri startovani sa odopinaju vsetky zbytocne el. spotrebice (cize aj radio). Antena si mysli, ze autoradio bolo vypnute obsluhou a zacne sa zasuvat. Akonahle pustis kluc zo startovacej polohy, autoradio sa zapne a antena sa zase vysunie.Blue Lanos píše:to sa hodi napriklad ked si v umyvacke a pocuvas len sa potom nesmies pomylit ked bude prichadzat kefa![]()
Ja mam skor problem, ze sa furt zasuva do pol zrdeked nastartujem. Tuto to nejde vyriesit kondikom ako tomu bolo na inej elktrickej
Leda by sis tam na to dal vypínač...Akri píše:Ano, ale co s tim? a nedalo by se vyresit i to, ze by se antena vysouvala jen v pripade potreby? ja kdyz posloucham CD, taky nepotrebuju mit antenu nahore, potreboval bych, abych si proste antenu nechal vysunout jen kdy ja budu chtit a to jen na poslech radia, to je problem? Ja se ptam, protze tomuto nerozumim, delam do fcel
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |