radio redukce nebo montážní pěna
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
radio redukce nebo montážní pěna
Tak s tímhle se musím podělit, abych se probral z šoku.Jak jistě ví každy majitel Daewoo tak šuplík na rádio je trochu větší než je evropský standard(teda jestli je vůbec něco u aut standard)Dneska ráno jsem musel vyndat rádio,protože odmítalo poslušnost a zažil jsem správný šok. V servisu DAEWOO v RAKOUSKU !!!!!!, kde mi rádio loni montovali (naštěstí e nebo právě proto zdarma-montáž v seně rádia),místo redukce vystříkali okolí rádia montážní pěnou nebo nějakým podobným sajrajtem.To je teda fičák.To by si snad nedovolili ani u dědy Matáska, kde v dílně mají jen kladivo a ještě jedno kladivo.A neřekli mi ani půl slova Tóheři mizerní a to jsem seděl od auta tak 10 metrů a cucal kafé mit cukr.Jsem zvědav jak to budu pucovat než tam dám novýho Pannasonika.
Nubira 1.6 SE Combi 1998
Nexia 1.5 DOHC 16V 1997
Nexia 1.5 DOHC 16V 1997
- Reklama
To nebudu zkoumat protože to rádio odešlo a nemělo ještě dva roky. Koupil jsem ho právě v tom autosalonu takže příští týden to vezu v tom stavu jak je ,hezky olepené pěnou,reklamovat a omlátím jim to o hlavu. Už se moc těším a doufám, že tam bude i ten mechanik co to dělal. Na zakázkovým listu je podepsaný.Tomáš píše: to jsou ho.ada , co mřížky na chlazení koncovýho zesilovače , nezalezlo to dovnitř ?
Nubira 1.6 SE Combi 1998
Nexia 1.5 DOHC 16V 1997
Nexia 1.5 DOHC 16V 1997
- Mr.Problem
- Kontaktovat uživatele: