radio redukce nebo montážní pěna

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
Palo

radio redukce nebo montážní pěna

Příspěvek od Palo »

Tak s tímhle se musím podělit, abych se probral z šoku.Jak jistě ví každy majitel Daewoo tak šuplík na rádio je trochu větší než je evropský standard(teda jestli je vůbec něco u aut standard)Dneska ráno jsem musel vyndat rádio,protože odmítalo poslušnost a zažil jsem správný šok. V servisu :( DAEWOO v RAKOUSKU !!!!!!, :( kde mi rádio loni montovali (naštěstí e nebo právě proto zdarma-montáž v seně rádia),místo redukce vystříkali okolí rádia montážní pěnou nebo nějakým podobným sajrajtem.To je teda fičák.To by si snad nedovolili ani u dědy Matáska, kde v dílně mají jen kladivo a ještě jedno kladivo.A neřekli mi ani půl slova Tóheři mizerní a to jsem seděl od auta tak 10 metrů a cucal kafé mit cukr.Jsem zvědav jak to budu pucovat než tam dám novýho Pannasonika.
Nubira 1.6 SE Combi 1998
Nexia 1.5 DOHC 16V 1997
Reklama

Docent

Příspěvek od Docent »

A to jsem si myslel, že německy hovořící národy neumí improvizovat :lol: . Nebo tam spíš měli šikovnýho lacinýho českýho mechanika :lol: .
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

:lol: :lol: :lol: to jsou ho.ada , co mřížky na chlazení koncovýho zesilovače , nezalezlo to dovnitř ?
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Palo

Příspěvek od Palo »

Tomáš píše::lol: :lol: :lol: to jsou ho.ada , co mřížky na chlazení koncovýho zesilovače , nezalezlo to dovnitř ?
To nebudu zkoumat protože to rádio odešlo a nemělo ještě dva roky. Koupil jsem ho právě v tom autosalonu takže příští týden to vezu v tom stavu jak je ,hezky olepené pěnou,reklamovat a omlátím jim to o hlavu. Už se moc těším a doufám, že tam bude i ten mechanik co to dělal. Na zakázkovým listu je podepsaný.
Nubira 1.6 SE Combi 1998
Nexia 1.5 DOHC 16V 1997
Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Mohlo se přehřejvat ............ :shock:
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Mr.Problem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mr.Problem »

Tak to je teda dobrej nářez :-)
Daewoo Nubira I 1,6/16V CDX, černá sedan plná výbava.
Můj webík se vším :-) http://servisvm.cz a http://firmyzregionu.cz
Cross

Příspěvek od Cross »

Palo píše: Koupil jsem ho právě v tom autosalonu takže příští týden to vezu v tom stavu jak je ,hezky olepené pěnou,reklamovat a omlátím jim to o hlavu.
Pak napis jak jsi dopadl. Docela by me zajimalo jak se k tomu postavi. :?
Daewoo Nubira Wagon, 2,0
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Oni spis budou koukat, ze nekdo ma stejne auto, stale po dvou letech :lol: :lol:
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“