Kedze som bol nuteny vymenit 13" za 14" tak som si kupil i nove zimaky Michelin Alpine A2 175/65 R14.

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Nemusia.. myslím, že práve Malchárek sa to snažil presadiť svojho času v parlamente, ale neprešlo mu to. Možno aj bohužiaľ....peter NR píše:Ja prehadzujem skoro vzdy na poslednu chvilu a kamosovi v pneuservise robim telefonicky stres, ked ma najviac roboty...Inak, ako vlastne teraz vyzera aktualna slov. legislativa - musia byt alebo nemusia byt?
Myslim ze urcite bohuzial, minulu zimu som prerazil prednu zimnu a povedal som si ze ten mesiac (bolo to tusim vo febr.) uz dojazdim aj na letnych, takze som si to vyskusal - da sa povedat na jednom povrchu a na letnych som nebol az taky frajer, ked mi to zrazu nedotacalo a tak...LIFELIKE píše: Možno aj bohužiaľ....
Tak, tak. Mam presne rovnaku skusenost.LIFELIKE píše: Inak som presvečená, že zimné gumy treba, lebo som mala jazdu na prekvapkovom snehu do pneuservisu s letnými a vzápätí domov so zimnými pneumatikami. Rozdiel tak markantný, že som sama bola prekvapená.
Vraj sa má obuv auta meniť, ked priemerná teplota vozovky klesne pod 5°C. Tak som počula....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |