Kedy idete nahadzovat letne gumy? A ake?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- ]Rebro[
Kedy idete nahadzovat letne gumy? A ake?
Tak je pomaly uz cas chladivy, zimny. Tak kedy asi idete nahodit zimaky? Ja rozmyslam ze tak ucinim na konci oktobra.
Kedze som bol nuteny vymenit 13" za 14" tak som si kupil i nove zimaky Michelin Alpine A2 175/65 R14.
Kedze som bol nuteny vymenit 13" za 14" tak som si kupil i nove zimaky Michelin Alpine A2 175/65 R14.
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Reklama
- Blue Lanos
No ja nahodim len co ich zozeniem
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Tak ja nahodím...tiež možno koncom oktobra, alebo začiatkom novembra...záleží na tom, ako bude mať čas kamoš v pneuservise...
Mám fungl nové na pôvodných diskoch z Kaloska, ale neviem, čo sú zač (nekupovala som ich ja)...pozriem a nabudúce napíšem.
Inak som presvečená, že zimné gumy treba, lebo som mala jazdu na prekvapkovom snehu do pneuservisu s letnými a vzápätí domov so zimnými pneumatikami. Rozdiel tak markantný, že som sama bola prekvapená.
Vraj sa má obuv auta meniť, ked priemerná teplota vozovky klesne pod 5°C. Tak som počula....
Mám fungl nové na pôvodných diskoch z Kaloska, ale neviem, čo sú zač (nekupovala som ich ja)...pozriem a nabudúce napíšem.
Inak som presvečená, že zimné gumy treba, lebo som mala jazdu na prekvapkovom snehu do pneuservisu s letnými a vzápätí domov so zimnými pneumatikami. Rozdiel tak markantný, že som sama bola prekvapená.
Vraj sa má obuv auta meniť, ked priemerná teplota vozovky klesne pod 5°C. Tak som počula....
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
CITROEN C4 - 1,4; 16V; Seduction - rouge LUCIFER
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
no po slovensky neznam měsíce takže tuhle sobotu se obědnam na příští sobotu. Bude to teda skoro koncem října. Doufam že to nedopadne jako vloni. Ve čtvrtek jsem se objednal na přezutí do pneuservisu a volno bylo až v pondělí v 17h. A co čert nechtěl v pondělí sněhová kalamita, krtek na letních a cestou z rachoty jsem v 15h zahučel pod Iveco.
Ještě by mně zajímalo, jestli se tu najde nějakej idiot, co si myslí že stačej zimáky jenom vepředu.
Teď mam Michelin Pilot exalto letnmí a na zimu mam matadorky MP58.
Ještě by mně zajímalo, jestli se tu najde nějakej idiot, co si myslí že stačej zimáky jenom vepředu.
Teď mam Michelin Pilot exalto letnmí a na zimu mam matadorky MP58.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Nemusia.. myslím, že práve Malchárek sa to snažil presadiť svojho času v parlamente, ale neprešlo mu to. Možno aj bohužiaľ....peter NR píše:Ja prehadzujem skoro vzdy na poslednu chvilu a kamosovi v pneuservise robim telefonicky stres, ked ma najviac roboty... Inak, ako vlastne teraz vyzera aktualna slov. legislativa - musia byt alebo nemusia byt?
CHEVROLET KALOS HB 1.2 SE+A/C 5D PLUS - červená SUPER RED
Myslim ze urcite bohuzial, minulu zimu som prerazil prednu zimnu a povedal som si ze ten mesiac (bolo to tusim vo febr.) uz dojazdim aj na letnych, takze som si to vyskusal - da sa povedat na jednom povrchu a na letnych som nebol az taky frajer, ked mi to zrazu nedotacalo a tak...LIFELIKE píše: Možno aj bohužiaľ....
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Tak, tak. Mam presne rovnaku skusenost.LIFELIKE píše: Inak som presvečená, že zimné gumy treba, lebo som mala jazdu na prekvapkovom snehu do pneuservisu s letnými a vzápätí domov so zimnými pneumatikami. Rozdiel tak markantný, že som sama bola prekvapená.
Ja som zase pocul, ze zimne sa maju nahadzovat, ak klesa teplota v case jazdenia pod 7 stupnov. Este je cas, pockam tak 2-3 tyzdne, ale urcite skuor, ako zacnu rosnickari hovorit o snezeni. Potom je problem najst volny servis ...
Mam Matadory, 185/65 H, MP56. Pravdepodobne preziju tuto a nasledujucu sezonu. Potom uvidim ...
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
ja koupim nejaky 2x michelin (+- 1400 jsem koukal) jen na predni napravu .. pristi mesic asi
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ