Tuning
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Tuning
Tuning, tuning, tuning, spotřeba kolem 7 (jezdím za 5/100), sportovní svíčky (co takhle vyčistit kabely a nastavit si předstih?), prasklá hlava (nevěřte, pokud neuvidíte na vlastní oči. Taky mi to cpali. Těsnění 400, 4 hodiny práce a konec. Cpali mi hlavu za 5 000 + práce). Co takhle nejdřív dat auto dohromady a pak ho tunit. Dát na to plasty a mračení není tuning, ale píčovina. Mám seřízený motor, čisté svíčky a kontakty, přísadu do motoru (mimochodem snížuje spotřebu a hlučnost motoru, zvyšuje výkon). Z místa si dávám golfa, 323-F, 626, ........
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Arki, a co jsi nám tím chtěl sdělit? Tvoje příspěvky jsou fakt legrační
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Re: Tuning
Konečně rozumnej názor. Svatá pravda.Arki píše:Dát na to plasty a mračení není tuning, ale píčovina.
Nubira II-2000, 1.6/16V, 40000 km, v zimě nejezdí
Nepochopil som to, Arki je asi pod vplyvom nejakejJarda69 píše:Konečně rozumnej názor. Svatá pravda.Arki píše:Dát na to plasty a mračení není tuning, ale píčovina.
omamnej látky
strieborný Lanos 1.5i, 5-dver. 4-kolesový
tak jsem si dal taky omamnou latku a ctu to znova a furt nic .. asi bere neco silnejsiho ..
chci to co bere ten chlap ))
chci to co bere ten chlap ))
NUBIRA COMBI I 99:106k, lpg v rezerve(40l),fólie,ladak
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
e-shopy a weby za 999,- na DREAMMEDIA.CZ
DAEWOO/NUBIRA/LACETTI PORTÁL DAEWOO.ZDE.CZ
Mohl by jsi zdělit o jakou se jednalo přísadu?Arki píše:Tuning, tuning, tuning, spotřeba kolem 7 (jezdím za 5/100), sportovní svíčky (co takhle vyčistit kabely a nastavit si předstih?), prasklá hlava (nevěřte, pokud neuvidíte na vlastní oči. Taky mi to cpali. Těsnění 400, 4 hodiny práce a konec. Cpali mi hlavu za 5 000 + práce). Co takhle nejdřív dat auto dohromady a pak ho tunit. Dát na to plasty a mračení není tuning, ale píčovina. Mám seřízený motor, čisté svíčky a kontakty, přísadu do motoru (mimochodem snížuje spotřebu a hlučnost motoru, zvyšuje výkon). Z místa si dávám golfa, 323-F, 626, ........
-
- Kontaktovat uživatele:
Sto-pro nějaký hnůj. Do motoru kromě oleje a chladící kapaliny nic neleje.Olda píše:Mohl by jsi zdělit o jakou se jednalo přísadu?
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny