![Laughing :lol:](./images/smilies/smiley14.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Konečně rozumnej názor.Arki píše:Dát na to plasty a mračení není tuning, ale píčovina.
Nepochopil som to, Arki je asi pod vplyvom nejakejJarda69 píše:Konečně rozumnej názor.Arki píše:Dát na to plasty a mračení není tuning, ale píčovina.Svatá pravda.
Mohl by jsi zdělit o jakou se jednalo přísadu?Arki píše:Tuning, tuning, tuning, spotřeba kolem 7 (jezdím za 5/100), sportovní svíčky (co takhle vyčistit kabely a nastavit si předstih?), prasklá hlava (nevěřte, pokud neuvidíte na vlastní oči. Taky mi to cpali. Těsnění 400, 4 hodiny práce a konec. Cpali mi hlavu za 5 000 + práce). Co takhle nejdřív dat auto dohromady a pak ho tunit. Dát na to plasty a mračení není tuning, ale píčovina. Mám seřízený motor, čisté svíčky a kontakty, přísadu do motoru (mimochodem snížuje spotřebu a hlučnost motoru, zvyšuje výkon). Z místa si dávám golfa, 323-F, 626, ........![]()
Sto-pro nějaký hnůj. Do motoru kromě oleje a chladící kapaliny nic neleje.Olda píše:Mohl by jsi zdělit o jakou se jednalo přísadu?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |