![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
môže mi niekto poradiť čo s tým?
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Mě se to stalo druhý ráno co jsem ho dovezl z bazaru......jsem si říkal že to na mě bylo narafičenýmatej píše:Stalo sa mi to prvýkrát, na to že ho vlastním
3 dni je to aj tak veľa.![]()
![]()
![]()
Dúfam že ma nebude takto trápiť, inak ho asi
vymením za škodovku![]()
![]()
![]()
opraviť sa nepodarilo, pôjde do servisu, asi imobilizér!
zajtra idem na to, keď to opravia ozvem saMareman píše:Mě se to stalo druhý ráno co jsem ho dovezl z bazaru......jsem si říkal že to na mě bylo narafičenýmatej píše:Stalo sa mi to prvýkrát, na to že ho vlastním
![]()
![]()
vymením za škodovku![]()
![]()
![]()
opraviť sa nepodarilo, pôjde do servisu, asi imobilizér!Naštěstí to ale byla taková vcelku prkotina a od té doby startuje na poprvé
Špatný tam nebylo nic......startér má v sobě malou převodovečku - díky tomu startuje Lanos i s jedním profláklým článkem na baterce (vlastní zkušenost) a ta stačila promazat. Je to ale vcelku drbačka ten startér odtam dostat a hlavně ho tam pak vrátit zpátky a našroubovat kontakty......myslím tím pokud teda nemáš doma jámu.....což já nemámmatej píše:zajtra idem na to, keď to opravia ozvem saMareman píše:Mě se to stalo druhý ráno co jsem ho dovezl z bazaru......jsem si říkal že to na mě bylo narafičenýmatej píše:Stalo sa mi to prvýkrát, na to že ho vlastním
![]()
![]()
vymením za škodovku![]()
![]()
![]()
opraviť sa nepodarilo, pôjde do servisu, asi imobilizér!Naštěstí to ale byla taková vcelku prkotina a od té doby startuje na poprvé
![]()
môžeš mi napísať, čo si tam mal zlé???
je mozne ze zblbol program IMO bude ho mozno treba len preprogramovatmatej píše:zajtra idem na to, keď to opravia ozvem saMareman píše:Mě se to stalo druhý ráno co jsem ho dovezl z bazaru......jsem si říkal že to na mě bylo narafičenýmatej píše:Stalo sa mi to prvýkrát, na to že ho vlastním
![]()
![]()
vymením za škodovku![]()
![]()
![]()
![]()
môžeš mi napísať, čo si tam mal zlé???
dakujem za rady, idem už spaťBlue Lanos píše:je mozne ze zblbol program IMO bude ho mozno treba len preprogramovatmatej píše:zajtra idem na to, keď to opravia ozvem saMareman píše: Mě se to stalo druhý ráno co jsem ho dovezl z bazaru......jsem si říkal že to na mě bylo narafičenýNaštěstí to ale byla taková vcelku prkotina a od té doby startuje na poprvé
![]()
môžeš mi napísať, čo si tam mal zlé???![]()
presne tento problém mi zistili zatial mi vymenili cievku imobilizéra a modul objednalivado píše:Mal som podobny problem a bol to zabudovany imobilizer. Staci pozriet na LED imobilizera (vlavo od hodin). Ak zapnes zapalovanie a LED nie je zhasnuta ale blika (v dlhsich intervaloch, ako ked je zapalovanie vypnute), tak to znamena, ze imobilizer nerozpoznal kluc. Mne menili dvakrat snimac (ten kruzok okolo spinacej skrinky) a raz cely modul imobilizera. Nastastie to bolo este v zaruke
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |