lanos nemôžem naštartovať
Moderátor: Blue Lanos
lanos nemôžem naštartovať
lanos 1.5i neštartuje, motor točí a nemôže odpáliť,
môže mi niekto poradiť čo s tým?
môže mi niekto poradiť čo s tým?
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- Blue Lanos
tiez mozny problem s imobilizerom!! Skus druhu kluc ak mas
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Mě se to stalo druhý ráno co jsem ho dovezl z bazaru......jsem si říkal že to na mě bylo narafičený Naštěstí to ale byla taková vcelku prkotina a od té doby startuje na poprvématej píše:Stalo sa mi to prvýkrát, na to že ho vlastním
3 dni je to aj tak veľa.
Dúfam že ma nebude takto trápiť , inak ho asi
vymením za škodovku
opraviť sa nepodarilo, pôjde do servisu, asi imobilizér!
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
zajtra idem na to, keď to opravia ozvem saMareman píše:Mě se to stalo druhý ráno co jsem ho dovezl z bazaru......jsem si říkal že to na mě bylo narafičený Naštěstí to ale byla taková vcelku prkotina a od té doby startuje na poprvématej píše:Stalo sa mi to prvýkrát, na to že ho vlastním
3 dni je to aj tak veľa.
vymením za škodovku
môžeš mi napísať, čo si tam mal zlé???
Špatný tam nebylo nic......startér má v sobě malou převodovečku - díky tomu startuje Lanos i s jedním profláklým článkem na baterce (vlastní zkušenost) a ta stačila promazat. Je to ale vcelku drbačka ten startér odtam dostat a hlavně ho tam pak vrátit zpátky a našroubovat kontakty......myslím tím pokud teda nemáš doma jámu.....což já nemámmatej píše:zajtra idem na to, keď to opravia ozvem saMareman píše:Mě se to stalo druhý ráno co jsem ho dovezl z bazaru......jsem si říkal že to na mě bylo narafičený Naštěstí to ale byla taková vcelku prkotina a od té doby startuje na poprvématej píše:Stalo sa mi to prvýkrát, na to že ho vlastním
3 dni je to aj tak veľa.
vymením za škodovku
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Blue Lanos
je mozne ze zblbol program IMO bude ho mozno treba len preprogramovatmatej píše:zajtra idem na to, keď to opravia ozvem saMareman píše:Mě se to stalo druhý ráno co jsem ho dovezl z bazaru......jsem si říkal že to na mě bylo narafičený Naštěstí to ale byla taková vcelku prkotina a od té doby startuje na poprvématej píše:Stalo sa mi to prvýkrát, na to že ho vlastním
3 dni je to aj tak veľa.
vymením za škodovku
http://www.cardomain.com/id/27101976
dakujem za rady, idem už spaťBlue Lanos píše:je mozne ze zblbol program IMO bude ho mozno treba len preprogramovatmatej píše:zajtra idem na to, keď to opravia ozvem saMareman píše: Mě se to stalo druhý ráno co jsem ho dovezl z bazaru......jsem si říkal že to na mě bylo narafičený Naštěstí to ale byla taková vcelku prkotina a od té doby startuje na poprvé
rano skoro vstávam, idem opravovať IMO
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
- vado
- Kontaktovat uživatele:
Mal som podobny problem a bol to zabudovany imobilizer. Staci pozriet na LED imobilizera (vlavo od hodin). Ak zapnes zapalovanie a LED nie je zhasnuta ale blika (v dlhsich intervaloch, ako ked je zapalovanie vypnute), tak to znamena, ze imobilizer nerozpoznal kluc. Mne menili dvakrat snimac (ten kruzok okolo spinacej skrinky) a raz cely modul imobilizera. Nastastie to bolo este v zaruke
V.
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
S100, rok vyroby asi 1972. Nech je jej magnet na srotovisku lahky.
Lanos SX sedan, r.v. 1998, 1.6/16V, modra metaliza - ma noveho majitela
Hyundai Elantra 1.6I 6M/T STYLE, cierna metaliza Phantom Black
Audi A4 limuzina, automat, Briliant Black
presne tento problém mi zistili zatial mi vymenili cievku imobilizéra a modul objednalivado píše:Mal som podobny problem a bol to zabudovany imobilizer. Staci pozriet na LED imobilizera (vlavo od hodin). Ak zapnes zapalovanie a LED nie je zhasnuta ale blika (v dlhsich intervaloch, ako ked je zapalovanie vypnute), tak to znamena, ze imobilizer nerozpoznal kluc. Mne menili dvakrat snimac (ten kruzok okolo spinacej skrinky) a raz cely modul imobilizera. Nastastie to bolo este v zaruke
strieborný Lanos 1.5i, 5-dver. 4-kolesový
imobilizer
No jo sefe, mal som Lanos II a pocas 2 rokov sa mi to stalo 2x. Co bola nastastie jedina chyba. Pokaslala sa riadiaca jednotka imobilizeru. Ked to dali na pocitac, manik zistil ze jednotka neidentifikovala kluc a nezopla palivove cerpadlo, takze som len naprazdno tocil starter. Vraj sa to dost kazi, novu jednotku mali vtedy nastastie na sklade a hned ju vymenili v garancke za novu.