Ja sa asi odstrelim. Ked ibem po takych viac hupacich ako natriasacich nerovnostiach tak sa ozyva zvuk ako ked o seba narazaju dve pivove flase Ale v konecnom dosledku je ten zvuk dost priserny. A neviem ho ani spravne identifikovat, odkial ide. Uz som mal hlavu vonku, pol tela s hlavou vonku... ale stale neviem prist na to co to moze robit. Napada vas nieco?
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory POWERED by JRD McLAREN
]Rebro[ píše:Ja sa asi odstrelim. Ked ibem po takych viac hupacich ako natriasacich nerovnostiach tak sa ozyva zvuk ako ked o seba narazaju dve pivove flase Ale v konecnom dosledku je ten zvuk dost priserny. A neviem ho ani spravne identifikovat, odkial ide. Uz som mal hlavu vonku, pol tela s hlavou vonku... ale stale neviem prist na to co to moze robit. Napada vas nieco?
Bouchal mi zadní díl výfuku o karoserii, napůl sklouznul jeden gumový držák. Nejprve jsem to asi 3x nasadil, vydrželo to asi týden a nakonec se malinko tomu držáku na karoserii domluvilo a pak OK.
Bylo to na 5 dv. kousek před zadním nárazníkem, dá se to nasimulovat razantnějším hýbaním výfuku rukou nebo nohou. (Lepší ale je ty láhve vrátit )
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
mne tak isto a 3x som koli tomu kompet vyhadzal kufor, kym som na to prisiel . teraz mi tam zasa nieco praska, ale to je uz v kufri a tiez na to neviem prist... ale uz mesiac nosim v kufri 2x1m molitanu z baumaxu, ze to tam vsade natlacim....
tak to by som aj ja rád vedel, čo sú to za zvuky. Aj ja niečo také pozorujem na svojej nexii, ale výfuk to nerobí a zdá sa mi, že to ide niekde spredu, ale pružiny vyzerajú OK...
teraz si spominam
ked som kupil nexiu tiez nieco vzadu strngalo a po jednej jame bolo ticho a ked mi znizovali podvozok obe zadne struny mali pol zavitu prec ale tie kusky sa nenasli
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny