Strngavy zvuk za jazdy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- ]Rebro[
Strngavy zvuk za jazdy
Ja sa asi odstrelim. Ked ibem po takych viac hupacich ako natriasacich nerovnostiach tak sa ozyva zvuk ako ked o seba narazaju dve pivove flase Ale v konecnom dosledku je ten zvuk dost priserny. A neviem ho ani spravne identifikovat, odkial ide. Uz som mal hlavu vonku, pol tela s hlavou vonku... ale stale neviem prist na to co to moze robit. Napada vas nieco?
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
Spotreba - 2 motory
POWERED by JRD McLAREN
- Reklama
Re: Strngavy zvuk za jazdy
Zase ten CHLAST]Rebro[ píše:Ja sa asi odstrelim. Ked ibem po takych viac hupacich ako natriasacich nerovnostiach tak sa ozyva zvuk ako ked o seba narazaju dve pivove flase Ale v konecnom dosledku je ten zvuk dost priserny. A neviem ho ani spravne identifikovat, odkial ide. Uz som mal hlavu vonku, pol tela s hlavou vonku... ale stale neviem prist na to co to moze robit. Napada vas nieco?
ex: Daewoo Nexia
now: BMW 7
now: BMW 7
Bouchal mi zadní díl výfuku o karoserii, napůl sklouznul jeden gumový držák. Nejprve jsem to asi 3x nasadil, vydrželo to asi týden a nakonec se malinko tomu držáku na karoserii domluvilo a pak OK.
Bylo to na 5 dv. kousek před zadním nárazníkem, dá se to nasimulovat razantnějším hýbaním výfuku rukou nebo nohou. (Lepší ale je ty láhve vrátit )
Bylo to na 5 dv. kousek před zadním nárazníkem, dá se to nasimulovat razantnějším hýbaním výfuku rukou nebo nohou. (Lepší ale je ty láhve vrátit )
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
- ]Rebro[
Skusim zajtra odkontrolovat tie struny. A platnicky by ako mali vyzerat, ked srngocu?Vít, Jiří píše:jestli ti to rachotí ve předu tak to múžou bejt taky brzdový destičky mě to taky dělá když jedu po kostkách
Inac som si fsimol, ze mam auto vzadu trosku naklonene. Teda jedna strana je vyssie
Je: Volvo V50
Spotreba - 2 motory