![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátor: Blue Lanos
Mnooo, jako,jakmile sem si sedl do Getzu,tak mi spadla čelist z toho prostoru... Jako,neříkám,že jsem odpůrce Škodovek (ale semmilosh píše:Me by zajimalo zda nekdo mate moznost srovnani Kalos vs. Hyundai Getz?
Pisou ze Getz je v mnoha ohledech lepsi a designove se mi taky libi vic, tak co vy na to? Teda ne ze bych si ho kupoval, jen me to zajima
Pred tým než som kúpil Kalosa, pozeral som aj Getz. Viezol som sa v predvádzačke s motorom 1,3, výkon si nepamätám, ale prišiel mi dosť podobný ako Kalos 1,4 8V. Motoricky sú na tom zhruba rovnako.milosh píše:Me by zajimalo zda nekdo mate moznost srovnani Kalos vs. Hyundai Getz?
Ake zvuky mas na mysli? Mozes to upresnit?Duľa Peter píše:Mam Kalos asi rok a 11000km a je bez chyby okrem zvukov ktore idu z prevodovky,ale to je tovarenska vada.Pomaly a iste mu vylepšujem dizajn ale dosť ťažko sa hladaju tuningové veci.Ked niekto vie o niečom tak nech mi napíše.![]()
Skúšal si zmeniť servis?kalos74 píše:Mam Kalosa 1,2 a mam ho necela dva roky a najazdene ma 18500.Stale mi svieti kontrolka motora ( check).V servise mi uz robili vsetko mozne,naposledy ho tam mali tri tyzdne a pomali spravili komplet generalku motora a on zas svieti.Ked jazdim po meste tak zhasne,ale ked na dialnici idem tak 120 hned zacne svietit.Uz naozaj neviem co mam robit
Ano uz som ho mal vtroch servisochmipo píše:Skúšal si zmeniť servis?kalos74 píše:Mam Kalosa 1,2 a mam ho necela dva roky a najazdene ma 18500.Stale mi svieti kontrolka motora ( check).V servise mi uz robili vsetko mozne,naposledy ho tam mali tri tyzdne a pomali spravili komplet generalku motora a on zas svieti.Ked jazdim po meste tak zhasne,ale ked na dialnici idem tak 120 hned zacne svietit.Uz naozaj neviem co mam robit
To je ale docela hruza ne?Krtek píše:Tak o těchle závadách mi řikal minule při odtahu muj mechoš. Prej musí skoro každýmu kalosovi zabrousit hlavu a přehrát program jinak hází ŘJ závady. Jo a prej už jim začínaj odcházet čepy nebo ramena, nevim přesně, nprostě něco na nápravě.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |