Kalos je spolahlivé auto
Moderátor: Blue Lanos
-
Kalos je spolahlivé auto
Mam Kalos asi rok a 11000km a je bez chyby okrem zvukov ktore idu z prevodovky,ale to je tovarenska vada.Pomaly a iste mu vylepšujem dizajn ale dosť ťažko sa hladaju tuningové veci.Ked niekto vie o niečom tak nech mi napíše.
- Reklama
Me by zajimalo zda nekdo mate moznost srovnani Kalos vs. Hyundai Getz?
Pisou ze Getz je v mnoha ohledech lepsi a designove se mi taky libi vic, tak co vy na to? Teda ne ze bych si ho kupoval, jen me to zajima
Pisou ze Getz je v mnoha ohledech lepsi a designove se mi taky libi vic, tak co vy na to? Teda ne ze bych si ho kupoval, jen me to zajima
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Mnooo, jako,jakmile sem si sedl do Getzu,tak mi spadla čelist z toho prostoru... Jako,neříkám,že jsem odpůrce Škodovek (ale sem ), tak je v tem možná i víc mista než ve staré Octavce (ne te nejstarší,ale myslím třeba rok 2000)...milosh píše:Me by zajimalo zda nekdo mate moznost srovnani Kalos vs. Hyundai Getz?
Každopadně by mě zajimalo srovnání Kalos vs. Getz
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
Pred tým než som kúpil Kalosa, pozeral som aj Getz. Viezol som sa v predvádzačke s motorom 1,3, výkon si nepamätám, ale prišiel mi dosť podobný ako Kalos 1,4 8V. Motoricky sú na tom zhruba rovnako.milosh píše:Me by zajimalo zda nekdo mate moznost srovnani Kalos vs. Hyundai Getz?
Radenie mi ale prišlo lepšie v Getzi, nebite ma:-)
Čo sa týka miesta, tak sú na tom myslím veľmi podobne. V Kalose HB som ani poriadne nesedel, ale vnútro je asi rovnaké ako v sedane. Dizajn interiéru sa mi osobne viac páči u Kalosa, Getz, mi ale prišiel bohatší na odkladacie miesta a celkovo praktickejší.
U Getzu ma lákala prítomnosť ABS, ale cena bola o cca. 45 tisíc vyššia, tak zvíťazil Kalos bez. Údaj o cene berte z rezervou, lebo som bral akciový kus.
Naposledy upravil(a) mipo dne ned kvě 22, 2005 18:22, celkem upraveno 1 x.
- schomi
- Kontaktovat uživatele:
Osobně můžu říct že když jdu po Teplicích tak vidím hodně Kalosů a jen pár Getzů, jenže jakmile se objevim Děčíně tak mi připadá že je tam víc Getzů než obyvatelů a tak mi to nedalo a musel sem si Getze trochu proklepnout. Taky to bylo tim že v DC je solidní Autodeeler jenom Hyunday. Svezl sem se se známim a řekl bych že na místa řidiče a spolujezdce je to tak nějak stejný, to ale neplatí na zadních místech a v kufru. V této kategorii vyhrává spíš KALOS. Momentělně bych řekl že poměr výbyvy/ceně hraje trochu ve prospěch Getze , ale jenom decentně, ale to se určitě spraví. Desingově se mi tede líbí kalos asi tak 3x víc Getz mi příjde něco jako hezkel kulatej trabant
Re: Kalos je spolahlivé auto
Ake zvuky mas na mysli? Mozes to upresnit?Duľa Peter píše:Mam Kalos asi rok a 11000km a je bez chyby okrem zvukov ktore idu z prevodovky,ale to je tovarenska vada.Pomaly a iste mu vylepšujem dizajn ale dosť ťažko sa hladaju tuningové veci.Ked niekto vie o niečom tak nech mi napíše.
Kalos
Mam Kalosa 1,2 a mam ho necela dva roky a najazdene ma 18500.Stale mi svieti kontrolka motora ( check).V servise mi uz robili vsetko mozne,naposledy ho tam mali tri tyzdne a pomali spravili komplet generalku motora a on zas svieti.Ked jazdim po meste tak zhasne,ale ked na dialnici idem tak 120 hned zacne svietit.Uz naozaj neviem co mam robit
Re: Kalos
Skúšal si zmeniť servis?kalos74 píše:Mam Kalosa 1,2 a mam ho necela dva roky a najazdene ma 18500.Stale mi svieti kontrolka motora ( check).V servise mi uz robili vsetko mozne,naposledy ho tam mali tri tyzdne a pomali spravili komplet generalku motora a on zas svieti.Ked jazdim po meste tak zhasne,ale ked na dialnici idem tak 120 hned zacne svietit.Uz naozaj neviem co mam robit
Re: Kalos
Ano uz som ho mal vtroch servisochmipo píše:Skúšal si zmeniť servis?kalos74 píše:Mam Kalosa 1,2 a mam ho necela dva roky a najazdene ma 18500.Stale mi svieti kontrolka motora ( check).V servise mi uz robili vsetko mozne,naposledy ho tam mali tri tyzdne a pomali spravili komplet generalku motora a on zas svieti.Ked jazdim po meste tak zhasne,ale ked na dialnici idem tak 120 hned zacne svietit.Uz naozaj neviem co mam robit
CHECK
měl jsem podobný problém a nakonec přebrušovali vstřikování, nebo tak něco. Omlouvám se za netechnický výklad. Vzalo to asi 14 dní a od té doby nic. Psal jsem o tom v tématu "hrčení převodovky" Ale bylo to jednoznačně diagnostikováno na počítači. Provedli to v CHEVY Ostrava. Tak můžu jenom doporučit.....
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
Tak o těchle závadách mi řikal minule při odtahu muj mechoš. Prej musí skoro každýmu kalosovi zabrousit hlavu a přehrát program jinak hází ŘJ závady. Jo a prej už jim začínaj odcházet čepy nebo ramena, nevim přesně, nprostě něco na nápravě.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To je ale docela hruza ne?Krtek píše:Tak o těchle závadách mi řikal minule při odtahu muj mechoš. Prej musí skoro každýmu kalosovi zabrousit hlavu a přehrát program jinak hází ŘJ závady. Jo a prej už jim začínaj odcházet čepy nebo ramena, nevim přesně, nprostě něco na nápravě.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se