Konečne mám Kalos
Moderátor: Blue Lanos
Konečne mám Kalos
Sa vám musím pochváliť - od dnes som hrdým majiteľom červeného sedanu Chevrolet Kalos!!!
Mám za sebou prvých peťdesiat kilometrov a zatiaľ som nadmieru spokojný.
Ozaj, čo by ste mi poradili pri zabiehaní motora?
- Reklama
Re: Konečne mám Kalos
Gratulace. Nebyl jsi včera v Třinci?Jrdnoho nového červeného sedana jsem si tu všimnul ale značku jsem neviděl.mipo píše:Sa vám musím pochváliť - od dnes som hrdým majiteľom červeného sedanu Chevrolet Kalos!!!
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
Hlavne na nej dej vetsi kola, protoze ty 13" se kteryma se to prodava to je sileny
Jinak gratuluji ke koupi, at ti slouzi
Jinak gratuluji ke koupi, at ti slouzi
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nie, zatiaľ som neopustil Žilinu.karstn píše:Gratulace. Nebyl jsi včera v Třinci?Jrdnoho nového červeného sedana jsem si tu všimnul ale značku jsem neviděl.
Neboj! Už z predajne na ňom mám 14'' disky s pneu 185/60 R14.milosh píše:Hlavne na nej dej vetsi kola, protoze ty 13" se kteryma se to prodava to je sileny
Inak akú má Kalos spotrebu v meste, keď je ešte v zábehu? Od včera som najazdil cca. 100km a štvrť nádrže je preč!!!-(
Kontrolka začne svietiť pri 7,5 litroch.phalanx píše:No motor v zabehu ma onieco vyssiu spotrebu, ale druha vec je že tie ukazovatele benzinu niesu moc presne, ak chces vediet skutocnu spotrebu tak jedine podla plnej nadrze a kontrolky malo benzinu (ta je približne presna, kukni manual kolko ukazuje)
Neviete niekto, aký má Kalos dojazd? V príručke to nemôžem nájsť.
Kalos
Mám také Kalose, už půl roku a spokojenost je velká.
Černá barva tomu dala eleganci a je to auto, za kterým se kdekdo ohlédne.
Spotřeba 7,5l, město + dálnice.
Dnes, po 13tis km, bych nevolil jinak, možná Lacetti sedan, ale to je z jedné líhně, aspoň máme na silnicích něco jiného, než škodovky.
Je to kvalitní, levné auto, s dobrou výbavou.
Dnes, po 13tis km, bych nevolil jinak, možná Lacetti sedan, ale to je z jedné líhně, aspoň máme na silnicích něco jiného, než škodovky.
Dojezd záleží na lehkosti tvé nohy Kontrolka paliva se mi rozsvěcí okolo 8,5 l, takže jestli dobře počítám tak ještě v klidu zvládneš tak 100-130 km
mipo píše:Kontrolka začne svietiť pri 7,5 litroch.phalanx píše:No motor v zabehu ma onieco vyssiu spotrebu, ale druha vec je že tie ukazovatele benzinu niesu moc presne, ak chces vediet skutocnu spotrebu tak jedine podla plnej nadrze a kontrolky malo benzinu (ta je približne presna, kukni manual kolko ukazuje)
Neviete niekto, aký má Kalos dojazd? V príručke to nemôžem nájsť.
Re: Kalos
Po štyroch dňoch som nadmieru spokojný a neustále ma Kalos prekvapuje. Príde mi ako to najlepšie, čo som si mohol zo segmentu lacnejších áut vybrať.Anonymous píše:Mám také Kalose, už půl roku a spokojenost je velká.
Spotreba sa už začína s postupne zvyšujúcim sa počtom kilometrov upravovať k lepšiemu.
Aké by ste mi dali rady ohľadom zábehu motora? Zatiaľ jazdím s ľahkou nohou, ale časom začnem s občasným vytáčaním, aby motor nezlenivel:-)
Takt si myslim. Moc ten motor netrapit, takze ho netahat v nizkejch obratkach, casto radit a kdyz je to po rovince nebo mirne z kopce, tak ho obcas i vytocit do obratek, i kdyz ne uplne na maximum.Habron píše:Podle mě se s novým autem jezdí s citem, ale rozhodně bych ho moc nešetřil. Jezdi tak, jak bys chtěl jezdit.
Asi je to sprostá otázka, ale čo sú pre Kalos 1,4 8V nízke otáčky a čo optimálne?PavelZ píše:...netahat v nizkejch obratkach...
Pýtam sa, lebo som zvyknutý na dieslaky a na mojej starej 105ke sa nedalo vytočiť viac ako 3200, lebo potom prevodovka neznesiteľne hučala:-) Ďakujem.
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
nízký otáčky u benála jsou tak pod 2k a vyskoký bych netočil v záběhu nad 4500. Po zajetí neni problém ject trvale na 6000 otáček.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Asi tak nejak, 5 bych mozna radsi radil az nad 2500. A myslim ze obcas ho z kopecka (kdyz motor nemusi zabirat) vytocit az k 5500 (ale asi az tak po 3000km, kdyz uz se motor aspon trochu obrousi a jen vyjimecne, pokud ma teda stejne jako moje Nubca max na 6500).Krtek píše:nízký otáčky u benála jsou tak pod 2k a vyskoký bych netočil v záběhu nad 4500. Po zajetí neni problém ject trvale na 6000 otáček.
Jo a podle mych zkusenosti s 2 Daewoo se motor zabehne zhruba po 20 000 km.