OTÁČKOMĚR DO MATIZE 2002
Moderátor: Blue Lanos
OTÁČKOMĚR DO MATIZE 2002
Zdavim,
chtel bych se zeptat jestli mi nekdo neporadi kde by se dal sehnat otackomer na Matize 0.8 a jak je to s montazi.
Koukal jsem po ruznejch odkazech a nejrealneji se mi jevi umisteni misto vzduchoveho vývodu na stredovem panelu.
Nekde jsem, kdysi zahledl i navod jak na to ale uz jsem to pozdeji nenasel. Rovnez jsem hledal zda ho nekdo neprodava. Nasel jsem ho pouze v Krakowe cca 1500kc primo na Matizka (3 valcoveho)
cena supr, ale do Krakowa se mi nechce.Neporadi mi nekdo
chtel bych se zeptat jestli mi nekdo neporadi kde by se dal sehnat otackomer na Matize 0.8 a jak je to s montazi.
Koukal jsem po ruznejch odkazech a nejrealneji se mi jevi umisteni misto vzduchoveho vývodu na stredovem panelu.
Nekde jsem, kdysi zahledl i navod jak na to ale uz jsem to pozdeji nenasel. Rovnez jsem hledal zda ho nekdo neprodava. Nasel jsem ho pouze v Krakowe cca 1500kc primo na Matizka (3 valcoveho)
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: OTÁČKOMĚR DO MATIZE 2002
JJ, já ho mám právě z Krakowa a vyšel mě na cca 1000 před 2 lety. Zapojení je trivální +/-12V (já beru od rádia) a signálový drátek se omotá okolo kabelu mezi cívkou a rozdělovačem nebo okolo všech tří kabelů mezi cívkami a svíčkami u novějšího provedení motoru.MEKE píše:Nasel jsem ho pouze v Krakowe cca 1500kc primo na Matizka (3 valcoveho)
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
-
- Kontaktovat uživatele:
Spojil jsem to s výletem. Mám to asi 180 km jedním směrem.MEKE píše:At o ses pro nej do Krakowa otocil nebo to jde nak zaslat postou.
Nemas jeste odkaz na stranky v tom Krakowe.
http://www.cyfronika.com.pl/
http://www.cyfronika.com.pl/obrotomierz2.htm
|\/| /\ '|' | '/.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nee, ty jsem si nechal koupit polským kolegou a převzal jsem si je na sraze Matizů v Katowicích. Nevím ale, kde je kupovalRado píše:Ondrasi a v tom Krakowe si si zohnal aj tie cire blinkre? Bo tu nikde ich nedostat.
|\/| /\ '|' | '/.
Oslovil jsem už šest značkových servisů ohledně montáže otáčkoměru. Pokud se týká staršího provedení Matízů, není otáčkoměr problém. Pokud ale je to Matíz se vstřikováním a řídící jednotkou, nelze bez zásahu do elektriky otáčkoměr zapojit. Tím pádem by byla porušena záruka. Tak mi to bylo vysvětleno. Tak raději počkám. Ještě se chci podívat na Sparka - ten motor by měl být shodný s Matízem II včetně zapojení elektriky. A ve Sparku otáčkoměr je. Tak to nějak zapojit musí jít. Třeba otáčkoměr ze Sparka.
- PG
- Kontaktovat uživatele:
A co někam jinam?
Jsou ještě nějaké jiné možnosti zapojení otáčkoměru (kromě otvoru větrání)?
Mám SE, ročník 99.
Mám SE, ročník 99.
Daewoo Matiz SE 1999
To mi chcete rict, ze kdyz mam prvni model Matiza, tak nemam vstrikovani a RJ??? Kriste pane, kdo Vam navykladal takovy blbosti??? Pokud vim, tak Matiz v zivote nemel karbecVojta píše:Oslovil jsem už šest značkových servisů ohledně montáže otáčkoměru. Pokud se týká staršího provedení Matízů, není otáčkoměr problém. Pokud ale je to Matíz se vstřikováním a řídící jednotkou, nelze bez zásahu do elektriky otáčkoměr zapojit...
Aha, a to jako u těch starších Matizů se otáčkoměr nemusí zapojovat do elektriky ? Tam se dává na hadičku od ostřikovače ? Před takovým servisem bych asi vzal nohy na ramena...Vojta píše:Pokud se týká staršího provedení Matízů, není otáčkoměr problém. Pokud ale je to Matíz se vstřikováním a řídící jednotkou, nelze bez zásahu do elektriky otáčkoměr zapojit.
Jestli mu rekli, ze u starsich Matizu, co nemaji vstriky a RJ to jde bez problemu, tak stoprocentne rychle valit pryc, jinak by treba vymene kola rekli, ze u novejsiho modelu je to o moc slozitejsi a u starsiho no problem...
Naposledy upravil(a) Robert dne úte črc 12, 2005 21:07, celkem upraveno 1 x.