Protože po předchozích autech (přes 10 let jen BMW, potom Chrysler) jsem dost rozmazlený, co se týká výbavy, v úvahu přicházela jen varianta LTZ. Tím se výběr dost zúžil, začal jsem tedy objíždět auta, která připadala v úvahu. Přestože jak jsem psal, auto je mladé, i tady byly rozdíly v "opotřebovanosti" dost značné. V každém případě, pokud by někdo sháněl podobně jako já benzínové Orlando v LTZ, tak z aktuální nabídky na českém netu jsem jich většinu viděl (zejména ty v Čechách), takže poradit a nasměrovat pro případné zájemce není problém

Ani jsem nekoukal na rok výroby jako spíš na celkový stav, najeté km, a díky možnosti alespoň u některých aut zjistit bez problému info v Chevroletu i na historii auta. Přitom se vůbec dozvíte zajímavé věci - vidíte auto, najeto 20 tisíc, majitelka tvrdí, jak je super a jen jezdí a v Chevroletu zjistíte, že už měnila půl auta včetně tlumičů, že podle servisu s tím jezdí nejspíš po poli a že auto rozhodně nešetří. Podobných historek mám víc

No každopádně nakonec koupeno, bílá LTZ, najeto 27 tisíc, takže v podstatě ještě vonělo novotou. K autu jsem dostal i zimáky na druhých alu, příjemný bonus. Kromě toho oboje kola jsou 16", což jsem chtěl, z větších jsem už "vyrostl".
ke štěstí chybělo pár věcí, vzhledem k tomu, že auto mám dva týdny je postupně řeším. Inspiraci jsem nabral hlavně tady na fóru:
Fólie - nechal jsem nalepit už cestou z bazaru domů

LED osvětlení interiéru - včetně předělání interiérového světla i dopředu, velký dík dlabkovi za jeho "LED paket"
i ochotu. Led mám i ve zpátečce a osvětlení RZ
Blinkry - žárovky nahrazeny Osram Diadem, takže nekouká skrz čiré plexi ta hnusná oranžáda
Přední žárovky - Osram Silverstar 2, mám je vyzkoušené a zrovna jsou v akci

Navigace - auto bohužel originální nemá, takže umístěn TomTom do kastlíku za ovládáním rádia, včetně napájení. Stačí tak jen odklopit a zadat trasu.
Znaky na kapotě a kufru - zase dík dlabkovi za "bonus" v podobě karbonové fólie, kterou mi věnoval k nákupu LED, kříže už jsou karbonové
Kufr - vozím tam psa, mám dost zbytků zátěžového koberce, tak jsem tam vyrobil na míru "podlahu". Koberec se vyklepe a až to nepůjde, dám tam nový

Aktuálně řeším LPG do auta, novou druhou práci atd., fotky v každém případě udělám a dodám